Antwerpen

Maak je afspraak

Beddenstraat 2 (Grand Bazaar shopping center niveau -1),

2000 Antwerpen

03-213.14.84

Met afspraak

maandag 9u tot 19u
dinsdag 9u tot 19u
woensdag 9u tot 19u
donderdag 9u tot 19u
vrijdag 8u30 tot 19u
zaterdag 8u30 tot 19u

Salon Antwerpen

Prijzen

Uw bezoek aan de kapper start altijd met een adviesgesprek aan de kaptafel !

En dat is steeds gratis & vrijblijvend !

Uw Dirk De Witte kapper maakt een diagnose van Uw haar en neemt tijd om te luisteren naar Uw kapselwensen.  Zo komen wij samen tot een kapsel-plan, op gebied van snit, kleur, styling en eventueel verzorging.  Pas hierna gaan we aan de slag !

Knippen & Stylen

Stylist Senior Stylist Top Stylist Art Director
Dames Brushen*

Inclusief NAK
leave-in verzorging
 €             34,95
 €             34,95
 €            34,95
 €            34,95
Dames Knippen Brushen*

Inclusief NAK
leave-in verzorging
 €            60,95
 €             63,95
 €             65,95
 €             68,95
Dames Knippen Handdrogen

Inclusief NAK
leave-in verzorging
 €            52,95
 €             55,95
 €             57,95
 €             60,95
Heren Knippen Handdrogen
 €            32,95
 €             34,95
 €            35,95
 €             37,95

Steeds wassen met gepersonaliseerde verzorgende shampoo en een heerlijke hoofdmassage inbegrepen.  Styling- en afwerkingsproducten zijn in de prijs inbegrepen.

*Naargelang de lengte/hoeveelheid van het haar kan er een extra worden aangerekend, in functie van de extra tijd die we aan Uw brushing besteden.
Afwerking steampod, stijl- of krultang = extra.

Kleur, lokken, ombré, babylights,

Kleuren vanaf 47,95
Lokken vanaf 47,90

Onze techniekprijzen zijn steeds in functie van de complexiteit en de duur van de dienst, en de hoeveelheid gebruikte producten. Telefonisch of via mail kunnen wij geen prijsberekening maken omdat wij uw kapsel dienen te zien. Maar vraag gerust bij binnenkomen in het salon aan de hand van het advies een prijsofferte vooraf.

Maak je afspraak
Salon Antwerpen

Dirk De Witte, topklasse kapper Antwerpen centrum

Ben jij op zoek naar een goede kapper in Antwerpen centrum voor dames, heren of kids? Wil jij een unieke snit, een speciale verzorging voor je haar of wil jij je haar kleuren in Antwerpen? Maak dan een afspraak met Dirk de Witte Kapper. Je krijgt er professioneel advies over welke snit bij jou past en hoe een mooie snit jou nog meer zelfvertrouwen geeft. Je komt er alles te weten over je huidtint en je haartype en je krijgt een snit die volledig bij jouw persoonlijkheid past. Ook voor kroeshaar, beschadigd haar, een gevoelige hoofdhuid of een balayage in Antwerpen ben je meer dan welkom bij Dirk De Witte en zijn team.

Onze kapper in Antwerpen, specialist in krullen

Dirk De Witte en zijn team hebben heel wat jaren ervaring. Zo kun je in dit kapsalon in Antwerpen onder meer terecht voor krulhaar. Sommige van onze klanten willen hun krullen in stijl haar omtoveren. Wij zorgen hier voor. Andere klanten willen eerder een make-over van stijl haar naar natuurlijk krullen. Deze krullenkapper in Antwerpen kent er alles van. Krullen behandelen is een vak apart. Dirk De Witte, krullen kapper in Antwerpen weet er raad mee! Kom gerust langs en wij maken er een prachtig kapsel van.

Dames, heren en kids welkom bij de kapper of barbier in Antwerpen

Als herenkapper in Antwerpen hebben wij speciale aandacht voor de wensen van de heren. Wij jij je baard laten trimmen, een speciale behandeling voor je snor of wil je raad over verzorgingsproducten? In deze kapperszaak in Antwerpen ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij zijn zowel barbier als mannen kapper in Antwerpen. Onze barbiers in Antwerpen knippen als van oudsher met de schaar, maar altijd naar hedendaagse wensen.

Voor kinderen hebben bij bijzondere aandacht. Zoek jij een kapper in Antwerpen centrum voor je zoontje of dochtertje? Het team van Dirk de Witte heeft heel wat ervaring met kids en ze weten hoe er mee om te gaan. Ze gaan buiten als fiere kids met hun nieuwe kapsel.

Kleuren en lokken of een balayage in Antwerpen, kies voor kwaliteit

Wil jij je haar kleuren in Antwerpen of ben je op zoek naar een specialist voor een balayage in Antwerpen? Maak een afspraak met ons. Lokken aanbrengen of kleuren van haar is een minutieus werkje. Wij willen dan ook dat het perfect gedaan wordt. Onze kappers worden voortdurend bijgeschoold en werken altijd volgens de laatste nieuwe trends. Zo gaan wij voor kleuren die een zeer natuurlijke uitstraling hebben. De producten waarmee wij werken, zijn zeer mild voor je haar en je hoofdhuid. Je vindt onze producten ook in onze webshop. Laat je haar kleuren in Antwerpen bij Dirk De Witte kappers. 

Een afspraak maken doe je eenvoudig online

Je kunt bij Dirk de Witte Kapper zonder afspraak in Antwerpen langskomen. Wil je toch een afspraak? Dan doe je dit gewoon per telefoon of online. Met een paar muisklikken leg je je afspraak vast en kies je voor de behandeling die jij wenst en tegelijkertijd ook voor jouw favoriete kapper. Tot binnenkort in ons kapsalon in Antwerpen centrum!