Bornem

Maak je afspraak

Boomstraat 62,

2880 Bornem

03-899.66.01

Met en zonder afspraak

maandag 9u tot 18u
dinsdag 9u tot 18u
woensdag 9u tot 18u
donderdag 9u tot 18u
vrijdag 8u30 tot 18u
zaterdag 8u tot 17u

Salon Bornem

Prijzen

Uw bezoek aan de kapper start altijd met een adviesgesprek aan de kaptafel !

En dat is steeds gratis & vrijblijvend !

Uw Dirk De Witte kapper maakt een diagnose van Uw haar en neemt tijd om te luisteren naar Uw kapselwensen.  Zo komen wij samen tot een kapsel-plan, op gebied van snit, kleur, styling en eventueel verzorging.  Pas hierna gaan we aan de slag !

Knippen & Stylen

Stylist Senior Stylist Top Stylist Art Director
Dames Brushen*
 €             30,45
 €             30,45
 €             30,45
 €             30,45
Dames Knippen Brushen*
 €             55,95
 €             58,95
 €             60,95
 €             63,95
Dames Knippen Handdrogen
 €             47,95
 €             50,95
 €             52,95
 €             55,95
Heren Knippen Handdrogen
 €             31,45
 €             33,45
 €             34,45
 €             36,45

Steeds wassen met gepersonaliseerde verzorgende shampoo en een heerlijke hoofdmassage inbegrepen.  Styling- en afwerkingsproducten zijn in de prijs inbegrepen.

*Naargelang de lengte/hoeveelheid van het haar kan er een extra worden aangerekend, in functie van de extra tijd die we aan Uw brushing besteden.
Afwerking steampod, stijl- of krultang = extra.

Kleur, lokken, ombré, babylights,

Kleuren vanaf 47,95
Lokken vanaf 47,90

Onze techniekprijzen zijn steeds in functie van de complexiteit en de duur van de dienst, en de hoeveelheid gebruikte producten. Telefonisch of via mail kunnen wij geen prijsberekening maken omdat wij uw kapsel dienen te zien. Maar vraag gerust bij binnenkomen in het salon aan de hand van het advies een prijsofferte vooraf.

Maak je afspraak
Salon Bornem

Dirk De Witte kapsalon in Bornem voor een unieke look

Bij het kapsalon in Bornem van Dirk De Witte zijn wij ervan overtuigd dat iedereen een eigen karakter heeft en een persoonlijke uitstraling wenst. Wij baseren ons hierop om je haren een unieke behandeling te geven. Daarbij houden wij rekening met het type haar, de vorm van het gelaat en het huidtype. Jouw kapper in Bornem bespreekt dit grondig met jou vooraleer we aan de slag gaan.

Ons kapsalon in Bornem voor net dat tikkeltje meer

Bij Dirk De Witte Kappers zijn wij niet tevreden met gewoon ‘knippen en brushen’. Bij ons komt er meer bij kijken, wij zijn echte adviseurs. Wanneer je haar bijvoorbeeld een boost nodig heeft, geven wij een extra Hair Treatment. Je kiest bijvoorbeeld voor handdrogen of drogen en stylen met de borstel. Wil je lokken laten aanbrengen of wens je een kleur? Je kapper in Bornem luistert naar je wensen en laten je haar er heel naturel uitzien. Ons team kent de knepen van het vak en krijgen voortdurende bijsturingen in opleidingen. Ook op andere locaties zoals in Bonheiden staan onze kappers voor je klaar.

Daarnaast zijn ook kinderen heel erg welkom in ons kapsalon in Bornem. Wij verplaatsen ons in hun leefwereld en houden rekening met hun wensen. De kapper in Bornem werkt zeer efficiënt. Je kind hoeft niet langer stil te zitten dan nodig is. Laat de haren van je kinderen knippen door een kapper in Bornem.

Speciale wensen? Je kapper in Bornem zorgt ervoor!

Misschien heb je speciale wensen en weet je er niet goed raad mee? Kom dan bij naar ons kapsalon in Bornem. Denk bijvoorbeeld aan kroeshaar dat weerbarstig is, een zeer gevoelige hoofdhuid of beschadigd haar. Wij geven jou advies hoe je het kan aanpakken. Zoek je een bepaald serum of masker of wil je een uitgroeikleuring? Kies voor een kapper in Bornem van Dirk De Witte. Is je haar droog geworden na de zomer of wil je het beschermen tegen gure weersomstandigheden? Of misschien wil jij eens een droogshampoo proberen of weet je niet goed hoe je je gekleurde haar thuis moet verzorgen. Op onze website staat een shop waar je alvast deze producten kan terugvinden. Welke vraag je ook hebt, stel ze ons gerust. Wij helpen jou verder in ons kapsalon in Bornem.

Een afspraak maken bij de kapper in Bornem

Bij ons mag je zonder afspraak langskomen. Dan kan het wel zijn dat je even moet wachten, maar wij doen ons best om je toch zo snel mogelijk te helpen. Als je een afspraak wilt maken, kan dat per telefoon of je plant zelf online je afspraak in. Je ziet meteen welke dagen en uren mogelijk zijn en per behandeling zie je ook hoe lang het ongeveer zal duren. Zo makkelijk gaat dat bij Dirk de Witte Kappers in Bornem. Tot binnenkort!