Gent Sint-Pieters

Maak je afspraak

Kortrijkse Steenweg 293,

9000 Gent

09-220.43.28

Met en zonder afspraak

maandag 9u00 tot 18u
dinsdag 9u00 tot 18u
woensdag 9u00 tot 18u
donderdag 9u00 tot 18u
vrijdag 8u00 tot 18u
zaterdag 8u00 tot 18u

Salon Gent Sint-Pieters

Prijzen

Uw bezoek aan de kapper start altijd met een adviesgesprek aan de kaptafel !

En dat is steeds gratis & vrijblijvend !

Uw Dirk De Witte kapper maakt een diagnose van Uw haar en neemt tijd om te luisteren naar Uw kapselwensen.  Zo komen wij samen tot een kapsel-plan, op gebied van snit, kleur, styling en eventueel verzorging.  Pas hierna gaan we aan de slag !

Knippen & Stylen

Stylist Senior Stylist Top Stylist Art Director
Dames Brushen*

Inclusief NAK
leave-in verzorging
 €             34,95
 €             34,95
 €            34,95
 €            34,95
Dames Knippen Brushen*

Inclusief NAK
leave-in verzorging
 €            60,95
 €             63,95
 €             65,95
 €             68,95
Dames Knippen Handdrogen

Inclusief NAK
leave-in verzorging
 €            52,95
 €             55,95
 €             57,95
 €             60,95
Heren Knippen Handdrogen
 €            32,95
 €             34,95
 €            35,95
 €             37,95

Steeds wassen met gepersonaliseerde verzorgende shampoo en een heerlijke hoofdmassage inbegrepen.  Styling- en afwerkingsproducten zijn in de prijs inbegrepen.

*Naargelang de lengte/hoeveelheid van het haar kan er een extra worden aangerekend, in functie van de extra tijd die we aan Uw brushing besteden.
Afwerking steampod, stijl- of krultang = extra.

Kleur, lokken, ombré, babylights,

Kleuren vanaf 47,95
Lokken vanaf 47,90

Onze techniekprijzen zijn steeds in functie van de complexiteit en de duur van de dienst, en de hoeveelheid gebruikte producten. Telefonisch of via mail kunnen wij geen prijsberekening maken omdat wij uw kapsel dienen te zien. Maar vraag gerust bij binnenkomen in het salon aan de hand van het advies een prijsofferte vooraf.

Maak je afspraak
Salon Gent Sint-Pieters

Je kapper in Gent Sint Pieters voor een kapsel volledig naar jouw wens

Wanneer je een uniek kapsel wenst, dan zit je goed bij ons kapsalon te Gent. Wij bekijken elke klant afzonderlijk, dus wanneer je een uniek kapsel wenst zit je in ons kapsalon in Gent zeker goed. Iedereen heeft een andere huidtint, een andere gelaatsvorm en een ander type haar. Jouw kapper in Gent baseert zich hierop om jou te adviseren. Uiteraard kies je zelf welke stijl, kleur en snit je wil. Wij houden ook rekening met jouw persoonlijkheid en karakter. Je kiest bij ons uit ons lookbook of je brengt een foto mee. Samen met jouw kapper in Gent bespreken jullie welke behandeling je wilt en er worden tipsen professioneel advies gegeven in ons kapsalon in Gent. In deze kapperszaak in Gent kun je terecht met je speciale wensen, wij zijn er voor elke klant. 

Voor een speciale behandeling moet je bij je kapper in Gent Sint Pieters zijn

Denk jij aan lokken in je haar of je haar laten kleuren met een balayage in Gent? Of zoek je misschien speciaal een krullenkapper in Gent en denk je daarbij aan een boost voor je haar met een Hair Treatment? Of heb je bijvoorbeeld beschadigd haar dat je weer gezond wil hebben? Je kapper in Gent helpt jou hier graag mee verder. Ook een gevoelige hoofdhuid wordt behandelt in onze kapperszaak te Gent zoals het hoort. Je kapper regio Gent gebruikt hiervoor producten die niet schadelijk zijn. De producten die we gebruiken in het kapsalon van Gent bevatten geen parabeen of sulfaat. Ook kan je deze producten online aankopen op onze webshop. Je kapper in Gent zorgt er op die manier voor dat je kapsel zo lang mogelijk zijn uitstraling blijft behouden. 

Kapper zonder afspraak in Gent voor het hele gezin

Bij de kapper in Gent zijn zowel jong en oud welkom. Voor de kids stellen wij leuke en trendy kapsels voor in ons kapsalon te Gent. Wij gaan zorgzaam met kinderen om en werken snel. Zo moeten zij niet te lang stil blijven zitten en blijven ze zich steeds comfortabel voelen. De kappers in onze kapperszaak te Gent krijgen voortdurend opleidingen en werken volgens de laatste nieuwe methodes. Zoek jij een kapper met of zonder afspraak in Gent? Bij ons kapsalon in Gent kan je altijd terecht! 

Maak eenvoudig een afspraak bij het kapsalon in Gent

Wanneer je een afspraak wilt maken bij je kapper in Gent Sint Pieters, dan doe je dit eenvoudig via onze website. Je kiest de datum en het uur, je ziet hoe lang de behandeling ongeveer duurt en je kunt ook de kapper kiezen die jij wenst. Ook op andere locaties zoals in Dendermonde staat Dirk De Witte voor je klaar. Uiteraard kun je ook telefonisch een afspraak maken bij onze kapperszaak te Gent. Of je kunt ook eenvoudigweg zonder afspraak langskomen. Misschien moet je dan wel even wachten, maar wij helpen jou zo rap mogelijk verder. Wij verwelkomen jou snel in onze kapperszaak in Gent!