Salon Gent Sint-Pieters

Kortrijkse Steenweg 293,

9000 Gent

09-220.43.28

maandag9u00 tot 18u
dinsdag9u00 tot 18u
woensdag9u00 tot 18u
donderdag9u00 tot 18u
vrijdag8u00 tot 18u
zaterdag8u00 tot 18u

Maak je afspraak

Salon Gent Sint-Pieters

Prijzen

Uw bezoek aan de kapper start altijd met een adviesgesprek aan de kaptafel !

En dat is steeds gratis & vrijblijvend !

Uw Dirk De Witte kapper maakt een diagnose van Uw haar en neemt tijd om te luisteren naar Uw kapselwensen.  Zo komen wij samen tot een kapsel-plan, op gebied van snit, kleur, styling en eventueel verzorging.  Pas hierna gaan we aan de slag !

Knippen & Stylen

StylistSenior StylistTop StylistArt Director
Dames Brushen*
 €             29,45
 €             29,45
 €            29,45
 €             29,45
Dames Knippen Brushen*
 €             55,95
 €             58,95
 €             60,95
 €             63,95
Dames Knippen Handdrogen
 €             47,95
 €             50,95
 €             52,95
 €             55,95
Heren Knippen Handdrogen
 €             31,45
 €             33,45
 €             34,45
 €             36,45

Steeds wassen met gepersonaliseerde verzorgende shampoo en een heerlijke hoofdmassage inbegrepen.  Styling- en afwerkingsproducten zijn in de prijs inbegrepen.

*Naargelang de lengte/hoeveelheid van het haar kan er een extra worden aangerekend, in functie van de extra tijd die we aan Uw brushing besteden.
Afwerking steampod, stijl- of krultang = extra.

Kleur, lokken, ombré, babylights,

Kleuren vanaf 47,95
Lokken vanaf 47,90

Onze techniekprijzen zijn steeds in functie van de complexiteit en de duur van de dienst, en de hoeveelheid gebruikte producten. Telefonisch of via mail kunnen wij geen prijsberekening maken omdat wij uw kapsel dienen te zien. Maar vraag gerust bij binnenkomen in het salon aan de hand van het advies

*In ons salon in Waasland Shopping Center is een afspraak maken niet mogelijk

Maak je afspraak
Gegevens

Kortrijkse Steenweg 293,

9000 Gent

09-220.43.28

Openingsuren

maandag9u00 tot 18u
dinsdag9u00 tot 18u
woensdag9u00 tot 18u
donderdag9u00 tot 18u
vrijdag8u00 tot 18u
zaterdag8u00 tot 18u

Salon Gent Sint-Pieters

Je kapper in Gent Sint Pieters voor een kapsel volledig naar jouw wens

Wanneer je een uniek kapsel wenst, dan zit je goed bij Dirk De Witte Kappers te Gent. Wij bekijken elke klant afzonderlijk, dus wanneer je een uniek kapsel wenst zit je in ons kapsalon in Gent zeker goed. Iedereen heeft een andere huidtint, een andere gelaatsvorm en een ander type haar. Daarop baseren wij ons om jou te adviseren. Uiteraard kies je zelf welke stijl, kleur en snit je wil. Wij houden ook rekening met jouw persoonlijkheid en karakter. Je kiest bij ons uit ons lookbook of je brengt een foto mee. Wij bespreken welke behandeling jij wil en wij geven jou tips en professioneel advies. In deze kapperszaak in Gent kun je terecht met je speciale wensen, wij zijn er voor elke klant. 

Voor een speciale behandeling moet je bij je kapper in Gent Sint Pieters zijn

Denk jij aan lokken in je haar of je haar laten kleuren met een balayage in Gent? Of zoek je misschien speciaal een krullenkapper in Gent en denk je daarbij aan een boost voor je haar met een Hair Treatment? Of heb je bijvoorbeeld beschadigd haar dat je weer gezond wil hebben? Kroeshaar of haar waar je zelf niet goed weg mee kunt, behandelen wij op maat. Ook gevoelige hoofdhuid behandelen wij zoals het hoort. Wij gebruiken hiervoor producten die niet schadelijk zijn. Onze producten bevatten geen parabeen of sulfaat. Je kan onze producten ook online aankopen, wij geven jou graag raad over hoe je je haren thuis kunt verzorgen. Op die manier blijft je mooie kapsel zo lang mogelijk zijn uitstraling behouden. Bij ons ga je buiten met een exclusieve look die jouw persoonlijkheid voor 100% uitstraalt.

Dirk De Witte Kappers, een kapsalon voor iedereen

Bij onze kapper in Gent zijn zowel jong en oud welkom. Voor de kids stellen wij leuke en trendy kapsels voor. Wij gaan zorgzaam met kinderen om en werken snel. Zo moeten zij niet te lang stil blijven zitten en blijven ze zich steeds comfortabel voelen. Onze kappers krijgen voortdurend opleidingen en werken volgens de laatste nieuwe methodes. Zoek jij een kapper met of zonder afspraak in Gent? Het Dirk De Witte Team staat voor jou klaar!

Je kapper in Gent, vakkennis en ervaring

Bij Dirk De Witte Kappers in Gent hebben wij zeer ervaren en vakkundige kappers aan boord. Onze kappers krijgen regelmatig opleidingen, zowel over de laatste trends als over nieuwe verzorgingsproducten. Je haar krullen, lokken aanbrengen, stylen of kleuren in Gent gebeurt dan ook met de grootste zorg. 

Je afspraak met de kapper in Gent, gewoon via internet

Wanneer je een afspraak wilt maken met Dirk De Witte Kappers in Gent Sint Pieters, dan doe je dit eenvoudig via onze website. Je kiest de datum en het uur, je ziet hoe lang de behandeling ongeveer duurt en je kunt ook de kapper kiezen die jij wenst. Uiteraard kun je ook telefonisch een afspraak maken. Of je kunt ook eenvoudigweg zonder afspraak langskomen. Misschien moet je dan wel even wachten, maar wij helpen jou zo rap mogelijk verder. Wij verwelkomen jou snel in onze kapperszaak in Gent!