Salon Lochristi

Dorp Oost 39,

9080 Lochristi

09-360.78.55

maandag10u tot 18u
dinsdag9u tot 18u
woensdag9u tot 18u
donderdag9u tot 20u
vrijdag8u30 tot 18u
zaterdag8u tot 17u

Maak je afspraak

Salon Lochristi

Prijzen

Uw bezoek aan de kapper start altijd met een adviesgesprek aan de kaptafel !

En dat is steeds gratis & vrijblijvend !

Uw Dirk De Witte kapper maakt een diagnose van Uw haar en neemt tijd om te luisteren naar Uw kapselwensen.  Zo komen wij samen tot een kapsel-plan, op gebied van snit, kleur, styling en eventueel verzorging.  Pas hierna gaan we aan de slag !

Knippen & Stylen

StylistSenior StylistTop StylistArt Director
Dames Brushen*
 €             30,45
 €             30,45
 €             30,45
 €             30,45
Dames Knippen Brushen*
 €             56,95
 €             59,95
 €             61,95
 €             64,95
Dames Knippen Handdrogen
 €             48,95
 €             51,95
 €             53,95
 €             56,95
Heren Knippen Handdrogen
 €             32,45
 €             34,45
 €             35,45
 €             37,45

Steeds wassen met gepersonaliseerde verzorgende shampoo en een heerlijke hoofdmassage inbegrepen.  Styling- en afwerkingsproducten zijn in de prijs inbegrepen.

*Naargelang de lengte/hoeveelheid van het haar kan er een extra worden aangerekend, in functie van de extra tijd die we aan Uw brushing besteden.
Afwerking steampod, stijl- of krultang = extra.

Kleur, lokken, ombré, babylights,

Kleuren vanaf 44,95
Lokken vanaf 43,95

Onze techniekprijzen zijn steeds in functie van de complexiteit en de duur van de dienst, en de hoeveelheid gebruikte producten. Telefonisch of via mail kunnen wij geen prijsberekening maken omdat wij uw kapsel dienen te zien. Maar vraag gerust bij binnenkomen in het salon aan de hand van het advies

Maak je afspraak
Gegevens

Dorp Oost 39,

9080 Lochristi

09-360.78.55

Openingsuren

maandag10u tot 18u
dinsdag9u tot 18u
woensdag9u tot 18u
donderdag9u tot 20u
vrijdag8u30 tot 18u
zaterdag8u tot 17u

Salon Lochristi

Laat je verzorgen en geniet van een knipbeurt bij Dirk De Witte kapper in Lochristi

Dirk De Witte kapper in Lochristi zorgt ervoor dat je stralend naar huis gaat. Een nieuw kapsel laat je namelijk mooi voelen. Het is vaak het eerste dat opvalt als we naar iemand kijken. Wil jij je huidige kapsel graag laten opfrissen? Of ga je liever eens voor een volledig nieuwe look om zo door je vrienden en familie overspoeld te worden met complimentjes? In ons kapsalon in Lochristi gaan we samen op zoek naar het beste kapsel voor jouw gezicht, zodat je vol zelfvertrouwen naar dat ene feestje kan gaan. 

De kapper in Lochristi voor klasse en kwaliteit

Kwaliteit en service staan voorop in het kapsalon in Lochristi. Je kan bij ons altijd terecht met speciale wensen en voor het beste advies. Onze kappers krijgen voortdurend opleidingen en bijscholingen om de beste kneepjes van het vak te leren. Zo weten ze raad met elk type haar en gaan ze zo creatief mogelijk te werk. Bovendien kan je ons altijd opnieuw contacteren moest je achteraf toch niet tevreden zijn. We plannen dan graag gratis een nieuwe afspraak voor je in. 

Bij ons is iedereen welkom!

Dirk De Witte in Lochristi verwelkomt iedereen met evenveel zorg en plezier. We vinden het belangrijk dat zowel dames, heren en kinderen met een goed gevoel naar de kapper kunnen gaan en met een nog beter gevoel terug buiten wandelen. Bij dames bekijken we het haartype en welke producten daarbij passen. We gebruiken namelijk altijd andere producten, naargelang droog haar, dof haar, vet haar of kroeshaar. 

Bij mannen kijken we niet enkel naar het haartype van het hoofdhaar, maar ook van de baard en de snor. Onze barber in Lochristi zal aan de slag gaan met de meest verzachtende producten en zal scheren of knippen volgens jouw wensen. Ook staat onze barbier in Lochristi altijd klaar om advies te geven. Heb je bijvoorbeeld vragen over hoe je je huid onder je baard kan verzorgen of hoe je je snor zelf kan bijwerken? De barbier in Lochristi geeft de beste tips en tricks.

Tot slot zijn ook kids welkom bij ons. We verwelkomen hen graag en stellen hen op hun gemak. We zorgen ervoor dat ze niet lang hoeven stilzitten en houden ze bezig met een spelletje of leesboek. En ook zij mogen natuurlijk met speciale wensen naar ons komen!

De kapper in Lochristi, met of zonder afspraak

Je kan bij ons terecht op afspraak, die je eenvoudig kan maken via onze website. Of je kan gewoon langskomen voor een behandeling.Tot snel in ons kapsalon in Lochristi!