Salon Londerzeel

Dorpsstraat 42,

1840 Londerzeel

052-31.05.10

maandag9u tot 18u
dinsdag9u tot 18u
woensdag9u tot 18u
donderdag9u tot 18u
vrijdag8u30 tot 18u30
zaterdag8u tot 17u

Maak je afspraak

Salon Londerzeel

Prijzen

Uw bezoek aan de kapper start altijd met een adviesgesprek aan de kaptafel !

En dat is steeds gratis & vrijblijvend !

Uw Dirk De Witte kapper maakt een diagnose van Uw haar en neemt tijd om te luisteren naar Uw kapselwensen.  Zo komen wij samen tot een kapsel-plan, op gebied van snit, kleur, styling en eventueel verzorging.  Pas hierna gaan we aan de slag !

Knippen & Stylen

StylistSenior StylistTop StylistArt Director
Dames Brushen*
 €             28,45
 €             28,45
 €             28,45
 €             28,45
Dames Knippen Brushen*
 €             51,95
 €             54,95
 €             56,95
 €             56,95
Dames Knippen Handdrogen
 €             43,95
 €             46,95
 €             48,95
 €             51,95
Heren Knippen Handdrogen
 €             29,45
 €             31,45
 €             32,45
 €             34,45

Steeds wassen met gepersonaliseerde verzorgende shampoo en een heerlijke hoofdmassage inbegrepen.  Styling- en afwerkingsproducten zijn in de prijs inbegrepen.

*Naargelang de lengte/hoeveelheid van het haar kan er een extra worden aangerekend, in functie van de extra tijd die we aan Uw brushing besteden.
Afwerking steampod, stijl- of krultang = extra.

Kleur, lokken, ombré, babylights,

Kleuren vanaf 44,95
Lokken vanaf 43,95

Onze techniekprijzen zijn steeds in functie van de complexiteit en de duur van de dienst, en de hoeveelheid gebruikte producten. Telefonisch of via mail kunnen wij geen prijsberekening maken omdat wij uw kapsel dienen te zien. Maar vraag gerust bij binnenkomen in het salon aan de hand van het advies

Maak je afspraak
Gegevens

Dorpsstraat 42,

1840 Londerzeel

052-31.05.10

Openingsuren

maandag9u tot 18u
dinsdag9u tot 18u
woensdag9u tot 18u
donderdag9u tot 18u
vrijdag8u30 tot 18u30
zaterdag8u tot 17u

Salon Londerzeel

De professionele kapper in Londerzeel voor het mooiste resultaat

Bij Dirk De Witte ben je welkom voor speciale wensen. Heb je een bepaald kapsel in gedachten waarvan je denkt dat het jou goed zou staan? Of kom je graag naar de kapper met een foto als voorbeeld? Wij passen ons aan jouw verwachtingen aan. Zo kunnen we zorgen voor een volledige kleuring, kleuring van enkele lokken, een balayage of ombre. Of we kunnen de natuurlijke kleur behouden en enkel gaan voor krullen of een beach-look met natuurlijke mesjes. Bovendien knippen we jouw haar professioneel en met de beste technieken. 

Beauty met dat tikkeltje meer

Schoonheid zit natuurlijk in een mooi kapsel, dat er verzorgd uitziet, een mooie kleur heeft en nauwkeurig is geknipt. Maar voor onze kapper in Londerzeel gaat schoonheid veel verder dan dat. We vinden dat beauty zit in hoe goed het kapsel past bij jouw persoonlijkheid. We gaan dan ook met veel zorg kijken naar je huidtype en gelaatsvorm. Op die manier kunnen we enkele adviezen geven van welke kapsels jou het beste zouden staan. Ook gaan wij altijd voor een zachte behandeling, zonder extremen die het haar kunnen beschadigen. En dan is het natuurlijk aan jou om er het mooiste kapsel uit te kiezen! 

Bij ons kapsalon in Londerzeel wandel je buiten met een frisse look

Het geheim van onze frisse kapsels? Bij Dirk De Witte maken wij enkel gebruik van producten die gezond zijn voor het haar en de hoofdhuid. Ze bevatten geen schadelijk stoffen, zoals parabeen of sulfaat. Onze shampoos reinigen op milde wijze en onze conditioners hydrateren zacht. Ook zijn al onze verzorgingsproducten vegan en niet getest op dieren, gezond voor jou en voor het milieu. Als je deze producten ook graag thuis in je eigen badkamer gebruikt, kan je altijd eens een kijkje nemen op de webshop van de kapper in Londerzeel. Daar kan je bekijken welke producten het beste werken voor jouw haar. Want wat is er zaliger dan gewassen haar dat ruikt alsof je nog maar net van de kapper komt?

Kom eens langs of maak een afspraak bij de kapper in Londerzeel

Moet je deze avond nog naar een belangrijke afspraak of naar een feest? Of heb je even tijd voor jezelf en wil je je laten verwennen? Kom dan gerust eens langs in ons kapsalon in Londerzeel en wij zullen kijken of we tijd kunnen maken. Als je graag op een vast moment komt, kan je ook eenvoudig telefonisch of via de website een afspraak inplannen.