Salon Roeselare

Koning Albert I - laan 76 bus 7,

8800 Roeselare

051-24.56.58

maandagGesloten
dinsdag9u00 tot 18u
woensdag9u00 tot 18u
donderdag9u00 tot 18u
vrijdag8u00 tot 18u
zaterdag8u00 tot 18u

OPGELET: Gesloten wegens vakantie van 01/08 – 15/08

Maak je afspraak

Salon Roeselare

Prijzen

Uw bezoek aan de kapper start altijd met een adviesgesprek aan de kaptafel !

En dat is steeds gratis & vrijblijvend !

Uw Dirk De Witte kapper maakt een diagnose van Uw haar en neemt tijd om te luisteren naar Uw kapselwensen.  Zo komen wij samen tot een kapsel-plan, op gebied van snit, kleur, styling en eventueel verzorging.  Pas hierna gaan we aan de slag !

Knippen & Stylen

StylistSenior StylistTop StylistArt Director
Dames Brushen*
 €             28,45
 €             28,45
 €             28,45
 €             28,45
Dames Knippen Brushen*
 €             51,95
 €             54,95
 €             56,95
 €             56,95
Dames Knippen Handdrogen
 €             43,95
 €             46,95
 €             48,95
 €             51,95
Heren Knippen Handdrogen
 €             29,45
 €             31,45
 €             32,45
 €             34,45

Steeds wassen met gepersonaliseerde verzorgende shampoo en een heerlijke hoofdmassage inbegrepen.  Styling- en afwerkingsproducten zijn in de prijs inbegrepen.

*Naargelang de lengte/hoeveelheid van het haar kan er een extra worden aangerekend, in functie van de extra tijd die we aan Uw brushing besteden.
Afwerking steampod, stijl- of krultang = extra.

Kleur, lokken, ombré, babylights,

Kleuren vanaf 44,95
Lokken vanaf 43,95

Onze techniekprijzen zijn steeds in functie van de complexiteit en de duur van de dienst, en de hoeveelheid gebruikte producten. Telefonisch of via mail kunnen wij geen prijsberekening maken omdat wij uw kapsel dienen te zien. Maar vraag gerust bij binnenkomen in het salon aan de hand van het advies

Maak je afspraak
Gegevens

Koning Albert I - laan 76 bus 7,

8800 Roeselare

051-24.56.58

Openingsuren

maandagGesloten
dinsdag9u00 tot 18u
woensdag9u00 tot 18u
donderdag9u00 tot 18u
vrijdag8u00 tot 18u
zaterdag8u00 tot 18u

OPGELET: Gesloten wegens vakantie van 01/08 – 15/08

Salon Roeselare

De kapper in Roeselare die een gewone was- en knipbeurt naar ‘the next level’ brengt

Bij Dirk De Witte gaan we voor de beste kwaliteit voor eender welke behandeling. Wil je graag je haar laten kleuren? Of ga je liever voor een nieuwe moderne snit? We geven elke klant en elke behandeling evenveel aandacht. Zo kiezen we, naargelang jouw gezicht, de beste behandeling en de meest verzorgende producten. Ook zorgen we steeds voor advies op jouw maat. 

Ga jij graag voor een opvallend nieuw kapsel bij onze kapper in Roeselare?

Dirk De Witte kapper in Roeselare gaat altijd met de meeste zorg te werk. We kijken naar de vorm van je gezicht en kiezen welk kapsel mooi zal zijn. Of je kan ook gewoon met specifieke wensen bij ons terecht. Heb je bijvoorbeeld een foto van enkele kapsels die jij mooi vindt? Dan gaan we kijken hoe we dit op de meest natuurlijke manier kunnen toepassen op jouw haar. Bovendien zorgt onze kinderkapper in Roeselare ervoor dat ook de kinderen een snit krijgen die het beste bij hun gezichtje past. We vinden het belangrijk dat je kindje niet lang moet stilzitten en met een lach op het gezicht naar buiten gaat. 

Dirk De Witte kapsalon in Roeselare is steeds bereid voor het beste advies

Wij willen dat je 100% van jouw kapper ervaring kan genieten. Daarom ben je met elke vraag welkom bij ons. We doen altijd ons uiterste best om jou te voorzien van het beste advies. We kijken naar welke producten bij jouw huidtype passen zodat je hoofdhuid niet beschadigd geraakt. Heb je bijvoorbeeld last van schilfertjes of een vette hoofdhuid? Onze vegan producten behandelen dit zonder schade aan te brengen. Ook kijken we welk haartype jij hebt en hoe je dit kan verzorgen. Heb je bijvoorbeeld vet haar maar wil je geen extreme behandeling die jouw puntjes gaat uitdrogen? Of heb je droog haar maar wil je niet dat het door dit te behandelen te snel vet wordt? Wij helpen je graag verder met bijvoorbeeld het opstarten van een zachte kuur of een eenmalige verzorging. 

Met of zonder afspraak ben je bij ons welkom!

Bij de kapper in Roeselare kan je online een afspraak maken. Maar je kan ook steeds even binnenspringen om te kijken of we meteen tijd voor je hebben. Ook kan je alvast een kijkje nemen op onze webshop om te ontdekken met welke producten wij werken en welke behandeling bij jouw past. We hopen je snel te mogen verwelkomen!