Tienen

Maak je afspraak

Leuvensestraat 39,

3300 Tienen

016-81.51.82

Met en zonder afspraak

maandag9u tot 18u
dinsdag9u tot 18u
woensdag9u tot 18u
donderdag9u tot 18u
vrijdag8u30 tot 18u
zaterdag8u30 tot 17u

Salon Tienen

Prijzen

Uw bezoek aan de kapper start altijd met een adviesgesprek aan de kaptafel !

En dat is steeds gratis & vrijblijvend !

Uw Dirk De Witte kapper maakt een diagnose van Uw haar en neemt tijd om te luisteren naar Uw kapselwensen.  Zo komen wij samen tot een kapsel-plan, op gebied van snit, kleur, styling en eventueel verzorging.  Pas hierna gaan we aan de slag !

Knippen & Stylen

StylistSenior StylistTop StylistArt Director
Dames Brushen*
 €             29,45
 €             29,45
 €            29,45
 €             29,45
Dames Knippen Brushen*
 €             55,95
 €             58,95
 €             60,95
 €             63,95
Dames Knippen Handdrogen
 €             47,95
 €             50,95
 €             52,95
 €             55,95
Heren Knippen Handdrogen
 €             31,45
 €             33,45
 €             34,45
 €             36,45

Steeds wassen met gepersonaliseerde verzorgende shampoo en een heerlijke hoofdmassage inbegrepen.  Styling- en afwerkingsproducten zijn in de prijs inbegrepen.

*Naargelang de lengte/hoeveelheid van het haar kan er een extra worden aangerekend, in functie van de extra tijd die we aan Uw brushing besteden.
Afwerking steampod, stijl- of krultang = extra.

Kleur, lokken, ombré, babylights,

Kleuren vanaf 47,95
Lokken vanaf 47,90

Onze techniekprijzen zijn steeds in functie van de complexiteit en de duur van de dienst, en de hoeveelheid gebruikte producten. Telefonisch of via mail kunnen wij geen prijsberekening maken omdat wij uw kapsel dienen te zien. Maar vraag gerust bij binnenkomen in het salon aan de hand van het advies een prijsofferte vooraf.

*In ons salon in Waasland Shopping Center is een afspraak maken niet mogelijk

Maak je afspraak
Salon Tienen

Geniet van je relaxmoment bij de kapper in Tienen

Ben je op zoek naar een kapper in Tienen die je net iets meer te bieden heeft? Kom dan gerust eens langs bij onze kappers in Tienen. Wij gaan voor kwaliteit en tevredenheid zodat elke klant met een glimlach naar huis kan gaan. Of we zorgen in het kapsalon van Tienen ervoor dat je vol zelfvertrouwen naar dat langverwachte huwelijk, verjaardagsfeest of ander evenement vertrekt. Maar niet alleen een prachtig kapsel vinden de kappers in Tienen belangrijk, we voorzien jou ook van het beste advies over de verzorging van je haar thuis. Zo kan je zo lang mogelijk genieten van dat nieuwe kapsel die je krijgt in het kapsalon van Tienen.

Het kapsalon van Tienen geeft een unieke look

Onze kappers in Tienen gaan ervan uit dat schoonheid niet enkel in een modern kapsel zit, maar ook in hoe goed het kapsel past bij jou en je karakter. Daarom gaat je kapper in Tienen bij elke klant voor een unieke look. De kappers in Tienen beginnen de behandeling met een analyse van jouw gelaatsvorm om te weten te komen welk kapsel bij je gezicht past. In het kapsalon van Tienen kom je ook alles te weten over je huid- en haartype. Dat is namelijk erg belangrijk om te weten welke behandeling iets voor jou is en welke producten jij kan verdragen. Als je op voorhand al een idee hebt van een bepaald kapsel of je hebt een voorbeeldje bij, zorgen we ervoor dat dit op een natuurlijke en unieke manier tot uiting komt. Dit doen we in het kapsalon van Tienen aan de hand van natuurlijke producten die je nadien ook op onze webshop kan bestellen. 

Onze kapper in Tienen maakt jouw wensen waar

Dirk De Witte in Tienen werkt op maat van de klant. Wil je graag enkel een brushing of een nieuwe snit? Dan ben je zeker welkom. Maar ook voor een behandeling met speciale wensen ben je aan het goede adres. Als je genoeg hebt van die droge puntjes, vette haren of schilfertjes, kan je bij ons terecht voor het beste advies of een zachte behandeling. Elk haartype en elke hoofdhuid is anders en dus heeft iedereen individueel advies nodig. De kapper in Tienen kan op professionele manier de beste kleuring of lokken aanbrengen. Ook kan je bij ons kapsalon in Tienen altijd kiezen voor handdrogen of drogen en stylen met borstel. Wil je dus liever krullen of stijl haar? En wil je graag een verzorging of niet? Alles kan bij Dirk De Witte in Tienen!

Maak een afspraak bij je kapper in Tienen

Om een afspraak te maken bij de kapper in Tienen surf je eenvoudig naar onze website. Daar kan je dan de juiste locatie aanklikken, een tijdstip, behandeling en eventueel een favoriete kapper uit Tienen kiezen. Ook telefonisch kan je een afspraak in het kapsalon van Tienen inplannen. Je kan ook gewoon langskomen zonder afspraak, maar dan kan het zijn dat je eventjes moet wachten. Natuurlijk kan je dan altijd al eens een kijkje nemen in ons lookbook! Of kom langs op een andere locatie van Dirk De Witte, zoals in Ternat.