Salon Zottegem

Heldenlaan 52,

9620 Zottegem

09-360.44.90

maandag9u tot 18u
dinsdag9u tot 18u
woensdag9u tot 18u
donderdag9u tot 18u
vrijdag8u30 tot 18u
zaterdag8u tot 17u

Maak je afspraak

Salon Zottegem

Prijzen

Uw bezoek aan de kapper start altijd met een adviesgesprek aan de kaptafel !

En dat is steeds gratis & vrijblijvend !

Uw Dirk De Witte kapper maakt een diagnose van Uw haar en neemt tijd om te luisteren naar Uw kapselwensen.  Zo komen wij samen tot een kapsel-plan, op gebied van snit, kleur, styling en eventueel verzorging.  Pas hierna gaan we aan de slag !

Knippen & Stylen

StylistSenior StylistTop StylistArt Director
Dames Brushen*
 €             29,45
 €             29,45
 €            29,45
 €             29,45
Dames Knippen Brushen*
 €             55,95
 €             58,95
 €             60,95
 €             63,95
Dames Knippen Handdrogen
 €             47,95
 €             50,95
 €             52,95
 €             55,95
Heren Knippen Handdrogen
 €             31,45
 €             33,45
 €             34,45
 €             36,45

Steeds wassen met gepersonaliseerde verzorgende shampoo en een heerlijke hoofdmassage inbegrepen.  Styling- en afwerkingsproducten zijn in de prijs inbegrepen.

*Naargelang de lengte/hoeveelheid van het haar kan er een extra worden aangerekend, in functie van de extra tijd die we aan Uw brushing besteden.
Afwerking steampod, stijl- of krultang = extra.

Kleur, lokken, ombré, babylights,

Kleuren vanaf 47,95
Lokken vanaf 47,90

Onze techniekprijzen zijn steeds in functie van de complexiteit en de duur van de dienst, en de hoeveelheid gebruikte producten. Telefonisch of via mail kunnen wij geen prijsberekening maken omdat wij uw kapsel dienen te zien. Maar vraag gerust bij binnenkomen in het salon aan de hand van het advies

*In ons salon in Waasland Shopping Center is een afspraak maken niet mogelijk

Maak je afspraak
Gegevens

Heldenlaan 52,

9620 Zottegem

09-360.44.90

Openingsuren

maandag9u tot 18u
dinsdag9u tot 18u
woensdag9u tot 18u
donderdag9u tot 18u
vrijdag8u30 tot 18u
zaterdag8u tot 17u

Salon Zottegem

De creatieve visie van de kapper in Zottegem

De missie van Dirk De Witte kapper Zottegem is natuurlijk om onze klanten mooi te maken zodat ze vol zelfvertrouwen en trots ons kapsalon in Zottegem weer buiten kunnen wandelen. Daarbij gaan onze kappers in Zottegem altijd creatief te werk. En creatief betekent in dit geval niet opvallende snits, felle kleuren of andere vindingrijke kapsels. Creativiteit zit voor de kapper in Zottegem vooral in de mate waarin een kapsel bij de klant past. Want eenzelfde kapsel bij twee verschillende klanten zal toch nooit hetzelfde zijn. Heb je bijvoorbeeld speciale wensen voor je kapper in Zottegem om te kleuren of knippen of heb je een voorbeeld van een kapsel dat jij mooi vindt? De kappers in Zottegem zullen altijd kijken hoe we dit kunnen verwezenlijken zodat het toch bij jouw gezicht past. Bij het kapsalon in Zottegem kom je alles te weten over de vorm van je gelaat en je haarstructuur. 

De kapper in Zottegem: kwaliteit gegarandeerd met of zonder afspraak

In het kapsalon te Zottegem gaan steeds voor de beste kwaliteit. Daarom vinden de kappers in Zottegem het belangrijk om jou te laten kiezen welke behandeling je wilt en wanneer je die wilt. Heb je last minute nog een styling nodig om naar een feest te gaan? Of ben je al lang van plan om van kapsel te veranderen? Kom gerust eens langs bij de kapper in Zottegem zonder afspraak en wie weet hebben wij wel meteen tijd voor jou. Ook op andere locaties zoals in Willebroek staan we voor je klaar.

Als je houdt van stiptheid en een snelle service kan je ook eenvoudig op voorhand een afspraak inplannen bij het kapsalon in Zottegem. Dit kan telefonisch of via de website. Op de website kan je gemakkelijk een tijdstip kiezen en kan je eventueel al een behandeling of favoriete kapper van Zottegem aanduiden.

Wij gaan verder dan enkel knippen in het kapsalon van Zottegem

Analyseren, wassen en knippen is niet het enige wat een kapper in Zottegem doet. Tijdens de wasbeurt van je kapper in Zottegem kan je genieten van een massage ritueel waarbij we werken op energiepunten. Dat zorgt dus voor extra relaxatie. En ook onze verzorgende shampoo zit steeds in de prijs inbegrepen. Maar ook na de behandeling in het kapsalon van Zottegem stopt het niet, je kan bij ons altijd terecht voor advies over het verzorgen van je haar thuis. Of als je niet tevreden bent, plannen we gratis een nieuwe afspraak in voor het kapsalon van Zottegem.

Gezonde producten voor gezond haar bij de kapper in Zottegem

Om je haar te laten stralen gebruiken de kappers in Zottegem enkel producten die volledig natuurlijk en vegan zijn. Deze producten garanderen een zachte verzorging die geen onnodige schade aanbrengen aan het haar. Droog haar of vet haar worden bijvoorbeeld niet extreem behandeld met harde producten want dat zorgt alleen maar voor een tegenovergesteld effect. We hopen je snel te mogen helpen in ons kapsalon van Zottegem!