Openingsuren salons

De openingsuren van de kappers van Dirk De Witte:

De kapsalons van Dirk De Witte hebben allemaal verschillende openingsuren. Ben je opzoek naar een kapper maar moet je rekening houden met je werkuren of met een andere planning? Tijd voor jezelf bij de kapper is iets wat jou tot rust kan brengen. Lees in dit artikel meer over de openingsuren van de kapsalons en hoe jij een afspraak kan maken. Zo kan jij ook tijdig een moment voor jezelf inplannen om je haar te laten knippen, kleuren of brushen. 

Vind het kapsalon in jouw buurt:

Op onze website kan je gemakkelijk een kapsalon vinden die het dichtste bij jou in de buurt is. Niet iedere kapsalon van Dirk De Witte heeft dezelfde openingstijden. Bekijk daarom zeker eerst goed op onze website wanneer we open zijn. Heb je het dichtstbijzijnde kapsalon van Dirk De Witte gevonden? Klik dan op de locatie en nu kan je de openingstijden gemakkelijk zien. Hierbij staat ook het adres. Dan kan je via onze website gemakkelijk een afspraak maken door op de knop ‘boek afspraak’ te klikken. 

Hoe laat jij je haren het liefste knippen?

Nu je de openingsuren weet van de kapsalons het dichts bij jou in de buurt, kan je de gewenste diensten selecteren. Wil jij je haren laten knippen en brushen, knippen en handdrogen of liever alleen brushen? Dat kan allemaal! Probeer hier op voorhand al over na te denken want deze diensten duren niet allemaal even lang. Zo duurt het knippen en brushen voor dames ongeveer 45 min. Als jij je haren graag wilt kleuren en brushen, kan je best een tijd van 105 min vrijmaken. 

Hoe maak je precies een afspraak?

Als eerste moet jij jezelf registreren. Dit kan je doen door bovenaan op de pagina via ‘login’, in te loggen. Dit kan gemakkelijk door je Facebook-profiel of je e-mailadres te gebruiken. Daarbij kan je je ook met je gsm-nummer en e-mailadres registreren. Wat wel belangrijk is, is dat je e-mailadres maar voor één klant gebruikt kan worden. Als volgende ontvang je een pincode om je registratie te bevestigen. Vul de viercijferige code in en vanaf nu ben je ingelogd. Hierna kan je gemakkelijk de diensten selecteren die jij wenst. Daarnaast kan je kiezen voor jouw gewenste medewerker om je haren te doen. Kies daarna de datum van je afspraak. Als volgende ontvang je een e-mail met een bevestigingsmail. 

Het handige aan een eigen account te hebben bij Dirk De Witte, is dat je gemakkelijk kan zien wanneer je afspraken gepland zijn. En 24u voor de afspraak ontvang je een herinneringsmail. Mocht je toch niet naar je afspraak kunnen komen, dan kan je tot 12u voor de afspraak, annuleren of verplaatsen.
Hopelijk tot snel!