De filosofie en missie van Dirk De Witte

Onze missie als Dirk De Witte kappers is onze klanten mooi maken. Voor ons is creatief zijn niet synoniem met assymetrische snits en felle kleuren. Creativiteit zit in de details die een snit aanpassen aan de gelaatsvorm van een klant. Wij zullen iedere klant dan ook adviseren, rekening houdend met zijn of haar gelaatsvorm, huidtint en type.

Kwaliteitsgarantie Met en zonder afspraak Verzorgende shampoo en massageritueel Vegan producten Ervaren en opgeleide kappers

Kwaliteitsgarantie

Bent u niet tevreden over uw snit ? Neem contact op binnen de 3 dagen en wij zullen ons uiterste best doen om u alsnog tevreden te stellen. Voor een probleem met kleur of permanent vragen wij binnen de 10 dagen een afspraak in te plannen. Dit doen wij uiteraard gratis! U kan steeds mailen naar vragen@dirkdewittekappers.be voor vragen/opmerkingen.

Met en zonder afspraak

Bespringt je plots de nood aan een nieuwe snit? Spring binnen en wij kijken of we er onmiddellijk aan kunnen beginnen ! Ons uitgebreide team verzekert korte wachttijden. Heb je geen tijd om te wachten en stel je een snelle service op prijs? Een afspraak maken met je favoriete kapper kan ook. Een laatavondservice in de meeste salons laat toe dat je ook perfect na je werk nog even kan binnenspringen voor een knipbeurt.

Verzorgende shampoo en massageritueel

Een verzorgende shampoo, aangepast aan uw haartype en hoofdhuid zit steeds in de prijs inbegrepen. Bovendien bij ons geen schrobbeurt maar een korte hoofdhuidmassage, die inwerkt op de kroonchakra, het punt waar alle energie samenkomt. De Dirk De Witte kapper verzorgt daarom niet alleen uw haar, maar neemt blokkades weg en zorgt daardoor ook voor een betere uitstraling.

Vegan producten

Al onze shampoos, verzorgingen en afwerkingsproduckten zijn vegan, sulfaat- en parabeenvrij én niet getest op dieren.
Bij Dirk De Witte kappers doe je niet alleen jezelf een plezier, maar ook het milieu en de beestjes.

Vegan producten

Ervaren en opgeleide kappers

Onze medewerkers worden permanent bijgeschoold, niet alleen in nieuwe snit- en kleurtechnieken, maar ook in hoe ze deze moeten vertalen naar jouw gelaatsvorm.