Salon Kuurne

Ringlaan 34 (Ring Shopping Kortrijk-Noord),

8500 Kuurne

056-35.33.83

maandag9u tot 18u
dinsdag9u tot 18u
woensdag9u tot 18u
donderdag9u tot 20u
vrijdag9u tot 19u
zaterdag9u tot 17u

Maak je afspraak

Salon Kuurne

Prijzen

Uw bezoek aan de kapper start altijd met een adviesgesprek aan de kaptafel !

En dat is steeds gratis & vrijblijvend !

Uw Dirk De Witte kapper maakt een diagnose van Uw haar en neemt tijd om te luisteren naar Uw kapselwensen.  Zo komen wij samen tot een kapsel-plan, op gebied van snit, kleur, styling en eventueel verzorging.  Pas hierna gaan we aan de slag !

Knippen & Stylen

StylistSenior StylistTop StylistArt Director
Dames Brushen*
 €             29,45
 €             29,45
 €            29,45
 €             29,45
Dames Knippen Brushen*
 €             55,95
 €             58,95
 €             60,95
 €             63,95
Dames Knippen Handdrogen
 €             47,95
 €             50,95
 €             52,95
 €             55,95
Heren Knippen Handdrogen
 €             31,45
 €             33,45
 €             34,45
 €             36,45

Steeds wassen met gepersonaliseerde verzorgende shampoo en een heerlijke hoofdmassage inbegrepen.  Styling- en afwerkingsproducten zijn in de prijs inbegrepen.

*Naargelang de lengte/hoeveelheid van het haar kan er een extra worden aangerekend, in functie van de extra tijd die we aan Uw brushing besteden.
Afwerking steampod, stijl- of krultang = extra.

Kleur, lokken, ombré, babylights,

Kleuren vanaf 47,95
Lokken vanaf 47,90

Onze techniekprijzen zijn steeds in functie van de complexiteit en de duur van de dienst, en de hoeveelheid gebruikte producten. Telefonisch of via mail kunnen wij geen prijsberekening maken omdat wij uw kapsel dienen te zien. Maar vraag gerust bij binnenkomen in het salon aan de hand van het advies

*In ons salon in Waasland Shopping Center is een afspraak maken niet mogelijk

Maak je afspraak
Gegevens

Ringlaan 34 (Ring Shopping Kortrijk-Noord),

8500 Kuurne

056-35.33.83

Openingsuren

maandag9u tot 18u
dinsdag9u tot 18u
woensdag9u tot 18u
donderdag9u tot 20u
vrijdag9u tot 19u
zaterdag9u tot 17u

Salon Kuurne

Altijd welkom voor glanzende haren bij jouw kapper in Kuurne

Jouw kapper in Kuurne van Dirk De Witte heeft als filosofie dat elke klant uniek is en een andere behandeling nodig heeft. Daarom analyseren we in het kapsalon van Kuurne eerst jouw haartype en gelaatsvorm om ervoor te zorgen dat we met de juiste producten je haren weer gezond en stralend maken. Bovendien kijken we bij de kapper in Kuurne altijd naar welke snit het beste bij jouw gezicht past en willen we dat jij tevreden naar huis kan gaan. Ook op andere locaties zoals in Kuringen staan de kappers van Dirk De Witte voor je klaar.

Je kapper in Kuurne die ervoor zorgt dat je een verwenmoment krijgt

Bij het kapsalon in Kuurne zorgen we ervoor dat je kan genieten van elke soort behandeling. Van een gewone snit en brushing tot een kleuring, ombre, balayage of een permanente behandeling. Wij willen dat onze klanten volledig kunnen relaxen in ons salon. Voor kinderen zorgen we ervoor dat ze hun knipbeurt leuk vinden door ze bijvoorbeeld te voorzien van een leesboek of een spelletje. Het is voor ons dus erg belangrijk dat elke klant zich goed voelt en met het gewenste kapsel naar buiten gaat. Kom zeker eens langs in het kapsalon van Kuurne als jij zo’n verwenmoment tijdens je knipbeurt wilt. 

Een op maat gemaakte behandeling in het kapsalon van Kuurne:

In onze salons maken we gebruik van speciale producten die gemaakt zijn voor specifieke haar- en huidtypes. In ons kapsalon in Kuurne kan je dus steeds terecht met vragen over een gevoelige, droge of vette hoofdhuid en welke haarverzorging daar het beste bij werkt. We geven je graag advies of starten met jou een behandelingskuur. Je kapper in Kuurne volgt voortdurend opleidingen om de beste kneepjes van het vak te leren en om voor elk probleem een oplossing te voorzien. Je kan dan ook altijd de producten die we gebruikten zelf kopen op onze webshop en de behandeling thuis verder zetten. Je kan daar verschillende producten vinden voor bijvoorbeeld droog en beschadigd haar na een zonnige zomer. Ook vind je er maskers voor verzorging en sprays die je kapsel mooi houden. Dirk De Witte kappers staan altijd klaar voor advies en je kan er terecht met alle soorten vragen!

Hoe kan je een afspraak maken bij je kapper in Kuurne?

Een afspraak maken bij het kapsalon in Kuurne is erg gemakkelijk, telefonisch of via de website. Op de website kan je kiezen welke dag en uur je jouw afspraak inplant en kan je zelfs een speciale behandeling of specifieke kapper in Kuurne kiezen. Ook kan je langskomen zonder afspraak, voor een behandeling of om simpelweg wat advies te vragen. We kijken er naar uit om jou te verwelkomen in ons kapsalon in Kuurne!