Salon Leuven

Bondgenotenlaan 5,

3000 Leuven

016-65.26.95

maandag9u tot 19u
dinsdag9u tot 19u
woensdag9u tot 19u
donderdag9u tot 19u
vrijdag9u tot 19u
zaterdag8u tot 18u

Maak je afspraak

Salon Leuven

Prijzen

Uw bezoek aan de kapper start altijd met een adviesgesprek aan de kaptafel !

En dat is steeds gratis & vrijblijvend !

Uw Dirk De Witte kapper maakt een diagnose van Uw haar en neemt tijd om te luisteren naar Uw kapselwensen.  Zo komen wij samen tot een kapsel-plan, op gebied van snit, kleur, styling en eventueel verzorging.  Pas hierna gaan we aan de slag !

Knippen & Stylen

StylistSenior StylistTop StylistArt Director
Dames Brushen*
 €             29,45
 €             29,45
 €             29,45
 €             29,45
Dames Knippen Brushen*
 €             53,95
 €             56,95
 €             58,95
 €              61,95
Dames Knippen Handdrogen
 €             45,95
 €             48,95
 €             50,95
 €             53,95
Heren Knippen Handdrogen
 €             30,45
 €             32,45
 €             33,45
 €             35,45

Steeds wassen met gepersonaliseerde verzorgende shampoo en een heerlijke hoofdmassage inbegrepen.  Styling- en afwerkingsproducten zijn in de prijs inbegrepen.

*Naargelang de lengte/hoeveelheid van het haar kan er een extra worden aangerekend, in functie van de extra tijd die we aan Uw brushing besteden.
Afwerking steampod, stijl- of krultang = extra.

Kleur, lokken, ombré, babylights,

Kleuren vanaf 47,95
Lokken vanaf 47,95

Onze techniekprijzen zijn steeds in functie van de complexiteit en de duur van de dienst, en de hoeveelheid gebruikte producten. Telefonisch of via mail kunnen wij geen prijsberekening maken omdat wij uw kapsel dienen te zien. Maar vraag gerust bij binnenkomen in het salon naar ons advies.

Maak je afspraak
Gegevens

Bondgenotenlaan 5,

3000 Leuven

016-65.26.95

Openingsuren

maandag9u tot 19u
dinsdag9u tot 19u
woensdag9u tot 19u
donderdag9u tot 19u
vrijdag9u tot 19u
zaterdag8u tot 18u

Salon Leuven

Dirk De Witte kapper in Leuven, gespecialiseerd in prachtige kapsels op jouw vraag

Bij Dirk de witte Kappers zit je goed als je een unieke knipbeurt wilt die aangepast is aan jouw wensen. Kies jij graag voor een gewone snit en brushing of ga je liever voor een kleuring of styling? Of ben je eerder opzoek naar een krullen kapper in Leuven? Ook kan je bij het kapsalon ook kiezen voor een balayage in Leuven. In het kapsalon kan je met al jouw vragen terecht. Ben je opzoek naar een vrouwen- of herenkapper in Leuven? Dan ben je bij Dirk De Witte aan het juiste adres. Maar wij gaan nog veel verder en bespreken samen wat het beste past bij jouw haartype en gezichtsvorm. Daarbij geven we je heel graag advies. De kapper in Leuven werkt met afspraak, maar ook zonder afspraak kan je bij Dirk De Witte altijd langskomen. 

Milde verzorgingsproducten voor een natuurlijke uitstraling

Bij het kapsalon in Leuven worden jouw haren verzorgd met zachte producten die vrij zijn van schadelijke stoffen en parabeen. Bij een balayage in Leuven, een kleuring en permanent zorgen wij er ook voor dat dit er natuurlijk uitziet en dat je haar blijft glanzen. Ook heren kunnen terecht bij onze Dirk De Witte herenkapper in Leuven. De barbier in Leuven voorziet je dan van een optimale verzorging van de baard of snor. 

Je kapper in Leuven, professioneel en gemoedelijk

Bij Dirk De Witte kappers gaan wij steeds zeer professioneel te werk, met de beste ervaring en vakkennis. Onze kappers in Leuven volgen regelmatig opleidingen om hun expertise te verbeteren. Zo zorgen zij voor jouw perfecte kapsel dat enerzijds de laatste trends volgt en anderzijds exclusiviteit uitstraalt. De kleuren- knippen- en krullen kapper in Leuven kijkt naar jouw gelaatsvorm en huidtype. Daarnaast willen wij jou een ontspannende ervaring bezorgen en maken wij gebruik van lichte producten. Het wassen, knippen en stylen van je haar gebeurt met de grootste zorg. Ook voor een balayage in Leuven kan je bij Dirk De Witte terecht! 

Maak een online afspraak bij de kapper in Leuven

Ben jij nog opzoek naar een herenkapper in Leuven? Bij Dirk De Witte kan je terecht op afspraak, ook voor vrouwen. Op de website kan je eenvoudig kiezen welke behandeling je wenst en kan je aanduiden wanneer je langs wilt komen. Ook kan er aangegeven worden hoe lang die behandeling zal duren. Kom ook gerust eens langs en wij maken graag tijd voor advies of een knipbeurt. Je kan ook steeds een foto meenemen met het gewenste kapsel of je kan bij ons terecht voor vragen over je eigen haar, bijvoorbeeld welke kleur of stijl het beste bij jou past. Maar voor een kapper in Leuven zonder afspraak kan je ook bij Dirk De Witte terecht. Wij kijken er alvast naar uit om je te verwelkomen en samen te ontdekken met welk exclusief kapsel jij naar huis gaat. Hopelijk tot snel in ons kapsalon in Leuven!