Leuven

Maak je afspraak

Bondgenotenlaan 5,

3000 Leuven

016-65.26.95

Met en zonder afspraak

maandag 9u tot 19u
dinsdag 9u tot 19u
woensdag 9u tot 19u
donderdag 9u tot 19u
vrijdag 9u tot 19u
zaterdag 8u tot 18u

Salon Leuven

Prijzen

Uw bezoek aan de kapper start altijd met een adviesgesprek aan de kaptafel !

En dat is steeds gratis & vrijblijvend !

Uw Dirk De Witte kapper maakt een diagnose van Uw haar en neemt tijd om te luisteren naar Uw kapselwensen.  Zo komen wij samen tot een kapsel-plan, op gebied van snit, kleur, styling en eventueel verzorging.  Pas hierna gaan we aan de slag !

Knippen & Stylen

Stylist Senior Stylist Top Stylist Art Director
Dames Brushen*

Inclusief NAK
leave-in verzorging
 €             34,95
 €             34,95
 €            34,95
 €            34,95
Dames Knippen Brushen*

Inclusief NAK
leave-in verzorging
 €            60,95
 €             63,95
 €             65,95
 €             68,95
Dames Knippen Handdrogen

Inclusief NAK
leave-in verzorging
 €            52,95
 €             55,95
 €             57,95
 €             60,95
Heren Knippen Handdrogen
 €            32,95
 €             34,95
 €            35,95
 €             37,95

Steeds wassen met gepersonaliseerde verzorgende shampoo en een heerlijke hoofdmassage inbegrepen.  Styling- en afwerkingsproducten zijn in de prijs inbegrepen.

*Naargelang de lengte/hoeveelheid van het haar kan er een extra worden aangerekend, in functie van de extra tijd die we aan Uw brushing besteden.
Afwerking steampod, stijl- of krultang = extra.

Kleur, lokken, ombré, babylights,

Kleuren vanaf 47,95
Lokken vanaf 47,90

Onze techniekprijzen zijn steeds in functie van de complexiteit en de duur van de dienst, en de hoeveelheid gebruikte producten. Telefonisch of via mail kunnen wij geen prijsberekening maken omdat wij uw kapsel dienen te zien. Maar vraag gerust bij binnenkomen in het salon aan de hand van het advies een prijsofferte vooraf.

 

Maak je afspraak
Salon Leuven

Kapper in Leuven: gespecialiseerd in kapsels naar jouw wensen

Kom langs bij onze kapper in Leuven voor een unieke knipbeurt die aangepast is naar jouw wensen. Kies jij graag voor een gewone snit en brushing of ga je liever voor een kleuring of styling? Of ben je eerder opzoek naar een krullen kapper in Leuven? Ook kan je bij het kapsalon in Leuven ook kiezen voor een balayage in Leuven. In het kapsalon van Leuven kan je met al jouw vragen terecht. Ben je opzoek naar een vrouwen- of herenkapper in Leuven? Dan ben je bij Dirk De Witte aan het juiste adres. Maar wij gaan nog veel verder en bespreken samen wat het beste past bij jouw haartype en gezichtsvorm. Daarbij geven we je heel graag advies. Ben je nog op zoek naar een kapper in Leuven zonder afspraak? Kom dan langs bij Dirk De Witte! Ook op andere locaties zoals in Kuurne staan onze kappers voor je klaar. En leuk om te weten: een barbier in Leuven verwelkomt je ook graag in ons salon!

Een natuurlijk uitstraling met milde verzorging door de kapper in Leuven:

Bij het kapsalon in Leuven worden jouw haren verzorgd met zachte producten die vrij zijn van schadelijke stoffen en parabeen. Bij een balayage in Leuven, een kleuring en permanent zorgen wij er ook voor dat dit er natuurlijk uitziet en dat je haar blijft glanzen. Ook heren kunnen terecht bij onze Dirk De Witte herenkapper in Leuven. De barbier in Leuven voorziet je dan van een optimale verzorging van de baard of snor. Ben je dus nog op zoek naar een goede barbier in Leuven? Maak eenvoudig bij onze kapper in Leuven een online afspraak.

Ons kapsalon in Leuven: professioneel en gemoedelijk

In het kapsalon van Leuven gaan wij steeds zeer professioneel te werk, met de beste ervaring en vakkennis. Onze kappers in Leuven volgen regelmatig opleidingen om hun expertise te verbeteren. Zo zorgen zij voor jouw perfecte kapsel dat enerzijds de laatste trends volgt en anderzijds exclusiviteit uitstraalt. De kleuren- knippen- en krullen kapper in Leuven kijkt naar jouw gelaatsvorm en huidtype. Daarnaast wilt de kapper in Leuven je een ontspannende ervaring bezorgen en maken we gebruik van lichte producten. Het wassen, knippen en stylen van je haar gebeurt met de grootste zorg. Ook voor een balayage in Leuven kan je bij Dirk De Witte terecht.

Dirk De Witte: je kapper in Leuven zonder afspraak

Ben jij nog opzoek naar een herenkapper in Leuven, een barbier in Leuven of gewoon een kapper voor het hele gezin? Bij Dirk De Witte kan je terecht voor het hele gezin. Op de website kan je eenvoudig kiezen welke behandeling je wenst en kan je aanduiden wanneer je langs wilt komen in ons kapsalon te Leuven. Ook kan er aangegeven worden hoe lang die behandeling zal duren. Boek snel een kapper in Leuven door een online afspraak te maken. Kom ook gerust eens langs en wij maken graag tijd voor advies of een knipbeurt. Je kan ook steeds een foto meenemen met het gewenste kapsel of je kan bij ons terecht voor vragen over je eigen haar, bijvoorbeeld welke kleur of stijl het beste bij jou past. Maar voor een kapper in Leuven zonder afspraak kan je ook bij Dirk De Witte terecht. Wij kijken er alvast naar uit om je te verwelkomen en samen te ontdekken met welk exclusief kapsel jij naar huis gaat. Hopelijk tot snel in ons kapsalon in Leuven!