Schoten

Maak je afspraak

Bredabaan 967 (Carrefour),

2900 Schoten

03-658.16.24

Met en zonder afspraak

maandag9u tot 18u
dinsdag9u tot 18u
woensdag9u tot 18u
donderdag9u tot 18u
vrijdag8u30 tot 19u
zaterdag8u30 tot 18u

Salon Schoten

Prijzen

Uw bezoek aan de kapper start altijd met een adviesgesprek aan de kaptafel !

En dat is steeds gratis & vrijblijvend !

Uw Dirk De Witte kapper maakt een diagnose van Uw haar en neemt tijd om te luisteren naar Uw kapselwensen.  Zo komen wij samen tot een kapsel-plan, op gebied van snit, kleur, styling en eventueel verzorging.  Pas hierna gaan we aan de slag !

Knippen & Stylen

StylistSenior StylistTop StylistArt Director
Dames Brushen*
 €             29,45
 €             29,45
 €             29,45
 €             29,45
Dames Knippen Brushen*
 €             53,95
 €             56,95
 €             58,95
 €              61,95
Dames Knippen Handdrogen
 €             45,95
 €             48,95
 €             50,95
 €             53,95
Heren Knippen Handdrogen
 €             30,45
 €             32,45
 €             33,45
 €             35,45

Steeds wassen met gepersonaliseerde verzorgende shampoo en een heerlijke hoofdmassage inbegrepen.  Styling- en afwerkingsproducten zijn in de prijs inbegrepen.

*Naargelang de lengte/hoeveelheid van het haar kan er een extra worden aangerekend, in functie van de extra tijd die we aan Uw brushing besteden.
Afwerking steampod, stijl- of krultang = extra.

Kleur, lokken, ombré, babylights,

Kleuren vanaf 47,95
Lokken vanaf 47,95

Onze techniekprijzen zijn steeds in functie van de complexiteit en de duur van de dienst, en de hoeveelheid gebruikte producten. Telefonisch of via mail kunnen wij geen prijsberekening maken omdat wij uw kapsel dienen te zien. Maar vraag gerust bij binnenkomen in het salon aan de hand van het advies een prijsofferte vooraf.

Maak je afspraak
Salon Schoten

Dirk De Witte kapper in Schoten voor de meest unieke kapsels

Ben je voorzichtig met het uitkiezen van een kapper in Schoten? Bij het kapsalon te Schoten zorgen wij er altijd voor dat alles naar de wens is van onze klant. De kappers in Schoten vinden het belangrijk dat we samen met jou op zoek gaan naar de juiste behandeling. Heb je al heel lang hetzelfde kapsel en vind je het moeilijk om dit aan een kapper toe te vertrouwen? Of wil je juist eens een andere snit proberen maar durf je de stap niet te zetten? In beide gevallen zal samen met een kapper in Schoten alle stappen worden doorgenomen om het beste resultaat te bereiken. 

De werking van ons kapsalon in Schoten

Voor Dirk De Witte kappers in Schoten zit creativiteit en inspiratie niet in de meest extravagante coupe of felle kleuren. Creativiteit staat voor ons gelijk aan de beste snit, aangepast aan jouw gezichtsvorm. Daarom gaan we in het kapsalon van Schoten eerst een analyse maken van je gelaat zodat we kunnen bepalen hoe je kapper in Schoten je haar gaat knippen. Dan analyseren we de huid en het haartype zodat we de behandeling starten met producten die gezond zijn voor jouw haar en huid. Tijdens de behandeling in het kapsalon van Schoten mag je zeker ook vragen stellen en jouw mening geven, die vinden we namelijk erg belangrijk! Onze kappers in Schoten worden trouwens voortdurend opgeleid en geschoold om zo creatief en professioneel mogelijk te werk te gaan. Zo kunnen we je steeds een knipbeurt garanderen met de allernieuwste technieken. Ook op andere locaties zoals in Roeselare worden onze kappers ook steeds bijgeschoold.

Een afspraak bij de kapper in Schoten is snel gemaakt

Ben je overtuigd om langs te komen in ons kapsalon in Schoten? Voor een knipbeurt of simpelweg voor wat advies? Een afspraak in het kapsalon van Schoten is zo gemaakt. Via onze website kan je gemakkelijk een rechtstreekse afspraak maken in Schoten. Daarbij kan je al meteen kiezen voor een specifieke behandeling. Je kan dat natuurlijk ook open laten, indien je nog niet weet welke behandeling je juist wilt. Je kan ook gewoon langskomen zonder afspraak. Onze kappers in Schoten staan voor je klaar!

Ook na je behandeling staat je kapper in Schoten nog voor jou klaar

Bij onze kappers in Schoten stopt de behandeling niet na je was- en knipbeurt. We geven advies over het onderhouden en verzorgen van je haar en puntjes. Bovendien kan je, als je niet tevreden bent, contact opnemen en doen wij ons uiterste best om dit op te lossen. Ook voor vragen over kleuring of een permanent staan wij voor je klaar. Bij het kapsalon in Schoten ben je altijd welkom!