Salon Sint-Niklaas

Stationstraat 13,

9100 Sint-Niklaas

03-776.34.54

maandag9u tot 18u
dinsdag9u tot 18u
woensdag9u tot 18u
donderdag9u tot 20u
vrijdag8u30 tot 18u
zaterdag8u30 tot 17u

Maak je afspraak

Salon Sint-Niklaas

Prijzen

Uw bezoek aan de kapper start altijd met een adviesgesprek aan de kaptafel !

En dat is steeds gratis & vrijblijvend !

Uw Dirk De Witte kapper maakt een diagnose van Uw haar en neemt tijd om te luisteren naar Uw kapselwensen.  Zo komen wij samen tot een kapsel-plan, op gebied van snit, kleur, styling en eventueel verzorging.  Pas hierna gaan we aan de slag !

Knippen & Stylen

StylistSenior StylistTop StylistArt Director
Dames Brushen*
 €             28,45
 €             28,45
 €             28,45
 €             28,45
Dames Knippen Brushen*
 €             51,95
 €             54,95
 €             56,95
 €             56,95
Dames Knippen Handdrogen
 €             43,95
 €             46,95
 €             48,95
 €             51,95
Heren Knippen Handdrogen
 €             29,45
 €             31,45
 €             32,45
 €             34,45

Steeds wassen met gepersonaliseerde verzorgende shampoo en een heerlijke hoofdmassage inbegrepen.  Styling- en afwerkingsproducten zijn in de prijs inbegrepen.

*Naargelang de lengte/hoeveelheid van het haar kan er een extra worden aangerekend, in functie van de extra tijd die we aan Uw brushing besteden.
Afwerking steampod, stijl- of krultang = extra.

Kleur, lokken, ombré, babylights,

Kleuren vanaf 44,95
Lokken vanaf 43,95

Onze techniekprijzen zijn steeds in functie van de complexiteit en de duur van de dienst, en de hoeveelheid gebruikte producten. Telefonisch of via mail kunnen wij geen prijsberekening maken omdat wij uw kapsel dienen te zien. Maar vraag gerust bij binnenkomen in het salon aan de hand van het advies

Maak je afspraak
Gegevens

Stationstraat 13,

9100 Sint-Niklaas

03-776.34.54

Openingsuren

maandag9u tot 18u
dinsdag9u tot 18u
woensdag9u tot 18u
donderdag9u tot 20u
vrijdag8u30 tot 18u
zaterdag8u30 tot 17u

Salon Sint-Niklaas

Dirk De Witte kapper in Sint-Niklaas met topkwaliteit

Tracht jij ook al een tijdje te zoeken naar een nieuwe kapper? Een kapper die niet alleen denkt aan de meest hippe kapsels, maar ook aan een kapsel dat bij jou past? De kapperszaak in Sint-Niklaas is gelegen in het centrum van de stad, waar onze meest professionele kappers aan het werk zijn. Als je bij de kapper in Sint-Niklaas een afspraak maakt of eens binnenspringt, kan je steeds het beste advies verwachten. We vragen wat jij graag wilt, bespreken dan samen welke kapsels vandaag in de mode zijn en gaan dan kijken naar welk kapsel het beste bij je past. Onze kappers worden daarbij voortdurend opgeleid om nieuwe technieken toe te passen en jou te voorzien van de beste kwaliteit.  

Onze kapper in Sint-Niklaas, gespecialiseerd in aangepaste kapsels

Naast kwaliteit en professionaliteit vindt de kapperszaak in Sint-Niklaas ook jouw mening en tevredenheid van groot belang. Daarom geven we je graag advies over welke snit het beste bij jou past en hoe je die snit zelf kan stylen en onderhouden. Je komt bij Dirk De Witte Sint-Niklaas alles te weten over de structuur van je haar, je haartype, je huidtype en huidtint. Ook met de vorm van je gelaat houden we rekening en kijken we of een kort of lang kapsel beter voor jou zou zijn. Natuurlijk houden we ook rekening met speciale wensen of ideeën. Als je bijvoorbeeld een foto van een bepaald kapsel bij hebt, zullen we kijken hoe we dit kapsel zo natuurlijk mogelijk eigen kunnen maken aan jouw gezicht. 

Jong en oud is welkom in het kapsalon in Sint-Niklaas

In de kapper in Sint-Niklaas is iedereen welkom. Je bent welkom met eender welk haartype, droog of vet. En ook voor eender welk kapsel of eender welke behandeling helpen we je graag verder. Kinderen zijn ook welkom bij Dirk De Witte Sint-Niklaas. We passen onze werkwijze aan elke persoon aan en gaan met veel zorg te werk. Als kindjes speciale wensen hebben, houden we daar ook altijd rekening mee. We zorgen dat ze niet te lang stil moeten zitten en stellen hen op hun gemak tijdens de knipbeurt. Je kan dus gewoon met het hele gezin binnenspringen. Of je kan je kindjes meenemen naar jouw eigen verwenmoment. 

Eenvoudig een afspraak maken bij Dirk De Witte kapper Sint-Niklaas

Een afspraak is snel gemaakt via onze website. Met een paar muisklikken, een keuze van een behandeling en eventueel een keuze van een favoriete kapper, ligt jouw afspraak al vast. Je kan ook gewoon langskomen op een vrij moment en dan kijken we of we meteen tijd voor je kunnen maken. Op donderdag is ons kapsalon in Sint-Niklaas bovendien open tot 20u. Ideaal voor een late-avond-knipbeurt of verwennerij na de werkuren. Dirk De Witte kapper in Sint-Niklaas kijkt er naar uit je te verwelkomen!