Sint-Niklaas

Maak je afspraak

Stationstraat 13,

9100 Sint-Niklaas

03-776.34.54

Met en zonder afspraak

maandag9u tot 18u
dinsdag9u tot 18u
woensdag9u tot 18u
donderdag9u tot 20u
vrijdag8u30 tot 18u
zaterdag8u30 tot 17u

 

Salon Sint-Niklaas

Prijzen

Uw bezoek aan de kapper start altijd met een adviesgesprek aan de kaptafel !

En dat is steeds gratis & vrijblijvend !

Uw Dirk De Witte kapper maakt een diagnose van Uw haar en neemt tijd om te luisteren naar Uw kapselwensen.  Zo komen wij samen tot een kapsel-plan, op gebied van snit, kleur, styling en eventueel verzorging.  Pas hierna gaan we aan de slag !

Knippen & Stylen

StylistSenior StylistTop StylistArt Director
Dames Brushen*
 €             29,45
 €             29,45
 €             29,45
 €             29,45
Dames Knippen Brushen*
 €             53,95
 €             56,95
 €             58,95
 €              61,95
Dames Knippen Handdrogen
 €             45,95
 €             48,95
 €             50,95
 €             53,95
Heren Knippen Handdrogen
 €             30,45
 €             32,45
 €             33,45
 €             35,45

Steeds wassen met gepersonaliseerde verzorgende shampoo en een heerlijke hoofdmassage inbegrepen.  Styling- en afwerkingsproducten zijn in de prijs inbegrepen.

*Naargelang de lengte/hoeveelheid van het haar kan er een extra worden aangerekend, in functie van de extra tijd die we aan Uw brushing besteden.
Afwerking steampod, stijl- of krultang = extra.

Kleur, lokken, ombré, babylights,

Kleuren vanaf 47,95
Lokken vanaf 47,95

Onze techniekprijzen zijn steeds in functie van de complexiteit en de duur van de dienst, en de hoeveelheid gebruikte producten. Telefonisch of via mail kunnen wij geen prijsberekening maken omdat wij uw kapsel dienen te zien. Maar vraag gerust bij binnenkomen in het salon aan de hand van het advies een prijsofferte vooraf.

Maak je afspraak
Salon Sint-Niklaas

Dirk De Witte kapper in Sint-Niklaas met topkwaliteit

Tracht jij ook al een tijdje te zoeken naar een kapper te Sint-Niklaas? Een kapper in Sint-Niklaas die niet alleen denkt aan de meest hippe kapsels, maar ook aan een kapsel dat bij jou past? De kapperszaak in Sint-Niklaas is gelegen in het centrum van de stad, waar onze meest professionele kappers aan het werk zijn. Als je bij de kapper van Sint-Niklaas een afspraak maakt of eens binnenspringt, kan je steeds het beste advies verwachten. In het kapsalon te Sint-Niklaas vragen we wat jij graag wilt, bespreken dan samen welke kapsels vandaag in de mode zijn en gaan dan kijken naar welk kapsel het beste bij je past. Onze kappers in Sint-Niklaas worden daarbij voortdurend opgeleid om nieuwe technieken toe te passen en jou te voorzien van de beste kwaliteit.  

Je kapper in Sint-Niklaas, gespecialiseerd in aangepaste kapsels

Naast kwaliteit en professionaliteit vindt de kapperszaak in Sint-Niklaas ook jouw mening en tevredenheid van groot belang. Daarom geven we je graag advies over welke snit het beste bij jou past en hoe je die snit zelf kan stylen en onderhouden. Je komt bij het kapsalon van Sint-Niklaas alles te weten over de structuur van je haar, je haartype, je huidtype en huidtint. Ook met de vorm van je gelaat houden de kappers in Sint-Niklaas rekening en kijken we of een kort of lang kapsel beter voor jou zou zijn. Natuurlijk houden we ook rekening met speciale wensen of ideeën. Als je bijvoorbeeld een foto van een bepaald kapsel bij hebt, zal je kapper in Sint-Niklaas kijken hoe we dit kapsel zo natuurlijk mogelijk eigen kunnen maken aan jouw gezicht. Ook op andere plaatsen in België, zoals in Schoten, staan onze kappers voor je klaar.

Jong en oud is welkom in het kapsalon in Sint-Niklaas

In de kapper in Sint-Niklaas is iedereen welkom. Je bent welkom met eender welk haartype, droog of vet. En ook voor eender welk kapsel of eender welke behandeling helpen we je graag verder in de kapperszaak van Sint-Niklaas. Kinderen zijn ook welkom bij het kapsalon te Sint-Niklaas. We passen onze werkwijze aan elke persoon aan en gaan met veel zorg te werk. Als kindjes speciale wensen hebben, houden onze kappers in Sint-Niklaas daar ook altijd rekening mee. Je kapper in Sint-Niklaas zorgt dat ze niet te lang stil moeten zitten en stelt hen op hun gemak tijdens de knipbeurt. Je kan dus gewoon met het hele gezin binnenspringen in de kapperszaak te Sint-Niklaas. Of je kan je kindjes meenemen naar jouw eigen verwenmoment. 

Eenvoudig een afspraak maken bij de kapperszaak van Sint-Niklaas

Een afspraak voor de kapperszaak in Sint-Niklaas is snel gemaakt via onze website. Met een paar muisklikken, een keuze van een behandeling en eventueel een keuze van een favoriete kapper in Sint-Niklaas, ligt jouw afspraak al vast. Je kan ook gewoon langskomen op een vrij moment en dan kijken we of we meteen tijd voor je kunnen maken in het kapsalon van Sint-Niklaas. Op donderdag is ons kapsalon in Sint-Niklaas bovendien open tot 20u. Ideaal voor een late-avond-knipbeurt of verwennerij na de werkuren. Dirk De Witte kapper regio Sint-Niklaas kijkt er naar uit je te verwelkomen!