Salon Aarschot (ex ‘Yes experts in hair’)

Theo De Beckerstraat 8,

3200 Aarschot

016/98.01.01

maandag9u00 tot 18u
dinsdag9u00 tot 18u
woensdag9u00 tot 18u
donderdag9u00 tot 18u
vrijdag8u30 tot 20u
zaterdag8u30 tot 18u

 

Maak je afspraak

Salon Aarschot (ex ‘Yes experts in hair’)

Prijzen

Uw bezoek aan de kapper start altijd met een adviesgesprek aan de kaptafel !

En dat is steeds gratis & vrijblijvend !

Uw Dirk De Witte kapper maakt een diagnose van Uw haar en neemt tijd om te luisteren naar Uw kapselwensen.  Zo komen wij samen tot een kapsel-plan, op gebied van snit, kleur, styling en eventueel verzorging.  Pas hierna gaan we aan de slag !

Knippen & Stylen

StylistSenior StylistTop StylistArt Director
Dames Brushen*
 €             29,45
 €             29,45
 €             29,45
 €             29,45
Dames Knippen Brushen*
 €             53,95
 €             56,95
 €             58,95
 €              61,95
Dames Knippen Handdrogen
 €             45,95
 €             48,95
 €             50,95
 €             53,95
Heren Knippen Handdrogen
 €             30,45
 €             32,45
 €             33,45
 €             35,45

Steeds wassen met gepersonaliseerde verzorgende shampoo en een heerlijke hoofdmassage inbegrepen.  Styling- en afwerkingsproducten zijn in de prijs inbegrepen.

*Naargelang de lengte/hoeveelheid van het haar kan er een extra worden aangerekend, in functie van de extra tijd die we aan Uw brushing besteden.
Afwerking steampod, stijl- of krultang = extra.

Kleur, lokken, ombré, babylights,

Kleuren vanaf 47,95
Lokken vanaf 47,95

Onze techniekprijzen zijn steeds in functie van de complexiteit en de duur van de dienst, en de hoeveelheid gebruikte producten. Telefonisch of via mail kunnen wij geen prijsberekening maken omdat wij uw kapsel dienen te zien. Maar vraag gerust bij binnenkomen in het salon naar ons advies.

Maak je afspraak
Gegevens

Theo De Beckerstraat 8,

3200 Aarschot

016/98.01.01

Openingsuren

maandag9u00 tot 18u
dinsdag9u00 tot 18u
woensdag9u00 tot 18u
donderdag9u00 tot 18u
vrijdag8u30 tot 20u
zaterdag8u30 tot 18u

 

Salon Aarschot  (ex ‘Yes experts in hair’)

Laat je verwennen bij Dirk De Witte Kapper Aarschot

Een mooie snit, gezonde haren en een unieke beleving, dat is waarvoor je terecht kan bij uw kapper in Aarschot van Dirk De Witte. Bij een bezoek aan ons kapsalon in Aarschot mag je jezelf aan een totaalbeleving verwachten. Je wandelt niet alleen buiten met een stijlvolle haarcoupe, je geniet bovendien van een heerlijke hoofdhuidmassage die inwerkt op de kroonchakra – het punt waar alle energie samenkomt. Hiermee verzorgen we niet alleen je haar, maar zorgen we ook voor een betere, natuurlijke uitstraling. Dankzij Dirk De Witte kapper Aarschot is jouw kappersbezoek een ware beleving.

Kapper Aarschot: professioneel, stijlvol en op maat van de klant

Je kapper te Aarschot van Dirk De Witte is uitstekend op de hoogte van de nieuwste trends, technieken en behandelingen. Je kapper in Aarschot, maar ook onze andere collega’s zoals in Zottegem, worden dan ook permanent bijgeschoold in nieuwe snit- en kleurtechnieken. Ook bekijkt uw kapper regio Aarschot elke klant afzonderlijk, en geeft ze het juiste advies over de haarsnit die het beste past bij jouw gelaat, teint en karakter. Uiteraard ligt de keuze van stijl en kleur nog steeds bij jou als klant, maar dankzij het professioneel advies van onze kappers paradeer je ongetwijfeld met een uniek kapsel naar huis. Weet je exact wat je wil? Neem dan gerust een foto mee naar ons kapsalon in Aarschot. Wij geven jouw haren dezelfde look met de nodige verzorging en behandeling, aangepast aan de noden van jouw haar. Onze medewerkers in Aarschot weten dan ook exact wat goed is voor jou. Heb je bijvoorbeeld nood aan een behandeling tegen kroeshaar? Of heb je last van een gevoelige hoofdhuid of beschadigd haar? De kappers in jouw kapsalon in Aarschot weten wat te doen. Ben je toch niet helemaal tevreden over de snit? Dan doen wij er alles aan om je kapsel bij te werken naar jouw wensen, en dat volledig gratis. Kwaliteit en tevredenheid staat bij je kapper in Aarschot dan ook altijd voorop.

Alleen het beste is goed genoeg bij het kapsalon in Aarschot

Bij Dirk De Witte ligt de focus op kwaliteit, en dat trekken we door tot in onze producten. Wij voorzien daarom steeds de meest verzorgende shampoos en afwerkingsproducten. Daarmee doen we niet alleen jou, maar ook het milieu een groot plezier. Ons kapsalon in Aarschot kiest namelijk altijd voor vegan producten, die bovendien sulfaat- en parabeenvrij zijn én niet getest op dieren. 

Maak nu jouw afspraak bij ons kapsalon in Aarschot

Ben je klaar om helemaal te shinen met een nieuwe snit? Maak dan online jouw afspraak bij ons kapsalon in Aarschot. Je kan ook steeds zonder afspraak langskomen. Dan bekijken we de mogelijkheden en helpen we jou zo snel mogelijk verder.