Salon Aarschot (NIEUW ADRES!)

T. De Beckerstraat 8,

3200 Aarschot

016-69.53.44

maandaggesloten
dinsdag9u00 tot 18u
woensdag9u00 tot 18u
donderdag9u00 tot 18u
vrijdag8u30 tot 20u
zaterdag8u30 tot 18u

 

Maak je afspraak

Salon Aarschot (NIEUW ADRES!)

Prijzen

Uw bezoek aan de kapper start altijd met een adviesgesprek aan de kaptafel !

En dat is steeds gratis & vrijblijvend !

Uw Dirk De Witte kapper maakt een diagnose van Uw haar en neemt tijd om te luisteren naar Uw kapselwensen.  Zo komen wij samen tot een kapsel-plan, op gebied van snit, kleur, styling en eventueel verzorging.  Pas hierna gaan we aan de slag !

Knippen & Stylen

StylistSenior StylistTop StylistArt Director
Dames Brushen*
 €             28,45
 €             28,45
 €             28,45
 €             28,45
Dames Knippen Brushen*
 €             51,95
 €             54,95
 €             56,95
 €             56,95
Dames Knippen Handdrogen
 €             43,95
 €             46,95
 €             48,95
 €             51,95
Heren Knippen Handdrogen
 €             29,45
 €             31,45
 €             32,45
 €             34,45

Steeds wassen met gepersonaliseerde verzorgende shampoo en een heerlijke hoofdmassage inbegrepen.  Styling- en afwerkingsproducten zijn in de prijs inbegrepen.

*Naargelang de lengte/hoeveelheid van het haar kan er een extra worden aangerekend, in functie van de extra tijd die we aan Uw brushing besteden.
Afwerking steampod, stijl- of krultang = extra.

Kleur, lokken, ombré, babylights,

Kleuren vanaf 44,95
Lokken vanaf 43,95

Onze techniekprijzen zijn steeds in functie van de complexiteit en de duur van de dienst, en de hoeveelheid gebruikte producten. Telefonisch of via mail kunnen wij geen prijsberekening maken omdat wij uw kapsel dienen te zien. Maar vraag gerust bij binnenkomen in het salon naar ons advies.

Maak je afspraak
Gegevens

T. De Beckerstraat 8,

3200 Aarschot

016-69.53.44

Openingsuren

maandaggesloten
dinsdag9u00 tot 18u
woensdag9u00 tot 18u
donderdag9u00 tot 18u
vrijdag8u30 tot 20u
zaterdag8u30 tot 18u

 

Salon Aarschot (NIEUW ADRES!)

Dirk De Witte Kappers in Aarschot, stijl tot in de kleinste details

Bij Dirk De Witte Kappers zorgen wij ervoor dat iedereen er mooi uitziet. Wij knippen en brushen, maar gaan daarbij ook tot in de details kijken hoe de snit het beste bij je huid, je gelaat en je karakter past. Want niet iedereen is hetzelfde en niet elk kapsel past bij elke persoon. In ons kapsalon in Aarschot geven wij professioneel advies over je haartype en hoe je je haar het beste thuis kunt verzorgen. Samen met jou zorgen wij ervoor dat je er altijd op je best bij loopt. Maak een afspraak via telefoon of via onze website. Je ziet onmiddellijk welke dagen en uren er nog vrij zijn en je kunt ook meteen je favoriete kapper boeken.

Je kapper in Aarschot: voor iedereen die houdt van een unieke look

In ons kapsalon in Aarschot zijn zowel dames als kids welkom. Het Dirk De Witte team staat voor jou klaar! Je krijgt onder meer tips en raad van onze kappers in Aarschot over hoe je je hoofdhuid of de puntjes van je haar kunt verzorgen en welke snit het beste bij jou zou passen. Wij gebruiken verzorgingsproducten die speciaal zijn aangepast aan elk huidtype.

Ook kids komen graag naar ons kapsalon in Aarschot. Wij hebben heel wat ervaring met kinderen en benaderen ze volledig op hun niveau. Onze kappers werken zeer snel en efficiënt zodat je kind niet heel lang hoeft stil te zitten.

Kleuren en lokken, volledig naar jouw wens bij je kapper in Aarschot

Als je een kleurtje wil op je haar of je wil mooie lokken, dan ben je bij Dirk De Witte in Aarschot in goede handen. Wij gaan altijd uit van een natuurlijke look. Het is alsof je nieuwe kleur gewoon je natuurlijke haar is. Als je bij ons buiten gaat, straal je en je zelfvertrouwen krijgt een grote boost. Heb jij iets in gedachte of wil je kiezen uit ons lookbook? Wij helpen jou graag om de perfecte look voor jou te kiezen.

Dirk De Witte, specialist in speciale wensen

In ons kapsalon in Aarschot kun je terecht voor speciale wensen. Wil je een schitterend bruidskapsel of ga je naar een receptie? Dan wil je er uiteraard picco bello uitzien. Wij zorgen ervoor! Ook voor beschadigd haar, gevoelige huid of bijvoorbeeld weerbarstig kroeshaar waar je niet goed raad mee weet, ben je bij ons meer dan welkom. De producten die wij gebruiken bevatten geen parabeen of sulfaat en ze zijn vegan. Het zijn zeer zachte producten die geen schade aan je haar of aan je huid veroorzaken. Wij verkopen deze producten ook in onze shop. Vraag ons gerust raad als je bijvoorbeeld een speciale shampoo, masker, olie of conditioner wenst. Wij zijn er voor jou!