Brugge

Maak je afspraak

Geldmuntstraat 29,

8000 Brugge

050/34.11.15

Met en zonder afspraak

maandag 9u tot 18u00
dinsdag 9u tot 18u00
woensdag 9u tot 18u00
donderdag 9u tot 18u00
vrijdag 9u tot 18u30
zaterdag 8u30 tot 17u

Salon Brugge

Prijzen

Uw bezoek aan de kapper start altijd met een adviesgesprek aan de kaptafel !

En dat is steeds gratis & vrijblijvend !

Uw Dirk De Witte kapper maakt een diagnose van Uw haar en neemt tijd om te luisteren naar Uw kapselwensen.  Zo komen wij samen tot een kapsel-plan, op gebied van snit, kleur, styling en eventueel verzorging.  Pas hierna gaan we aan de slag !

Knippen & Stylen

Stylist Senior Stylist Top Stylist Art Director
Dames Brushen*

Inclusief NAK
leave-in verzorging
 €             35,95
 €             35,95
 €            35,95
 €            35,95
Dames Knippen Brushen*

Inclusief NAK
leave-in verzorging
 €            63,95
 €             66,95
 €             68,95
 €             71,95
Dames Knippen Handdrogen

Inclusief NAK
leave-in verzorging
 €            55,95
 €             58,95
 €             60,95
 €             63,95
Heren Knippen Handdrogen
 €            34,95
 €             36,95
 €            37,95
 €             39,95

Steeds wassen met gepersonaliseerde verzorgende shampoo en een heerlijke hoofdmassage inbegrepen.  Styling- en afwerkingsproducten zijn in de prijs inbegrepen.

*Naargelang de lengte/hoeveelheid van het haar kan er een extra worden aangerekend, in functie van de extra tijd die we aan Uw brushing besteden.
Afwerking steampod, stijl- of krultang = extra.

Kleur, lokken, ombré, babylights,

Kleuren vanaf 47,95
Lokken vanaf 47,90

Onze techniekprijzen zijn steeds in functie van de complexiteit en de duur van de dienst, en de hoeveelheid gebruikte producten. Telefonisch of via mail kunnen wij geen prijsberekening maken omdat wij uw kapsel dienen te zien. Maar vraag gerust bij binnenkomen in het salon aan de hand van het advies een prijsofferte vooraf.

 

Maak je afspraak
Salon Brugge

Wil jij een stijlvol kapsel? Kies voor een topklasse kapper in Brugge

Bij je kapper in Brugge zijn wij niet tevreden met zomaar een kapsel. De kappers van Dirk De Witte zorgen ervoor dat je snit volledig past bij jouw persoonlijkheid. Jouw kapper te Brugge geeft je advies welk kapsel goed gaat bij je huidtype en bij de vorm van je gelaat. En we bespreken met jou ook hoe jij je haar thuis kunt verzorgen. Ben jij nog opzoek naar een vrouwen- of herenkapper in Brugge? Maak vandaag nog een afspraak in ons kapsalon in Brugge.

Voor unieke kapsels moet je bij onze kapper in Brugge zijn

Wil jij je haar laten kleuren of wil je lokken in je haar? Je kapper in Brugge helpt je graag verder. Wij stellen jou onze mogelijkheden voor en bespreken graag wat jij precies wil. Daarbij gebruiken wij zeer milde producten die het haar niet beschadigen. Ga jij binnenkort naar een belangrijke receptie, een huwelijksfeest of een andere speciale gelegenheid? Dan willen wij jou graag een uniek kapsel geven, rekening houdend met jouw wensen en je persoonlijkheid. Als je bij het kapsalon in Brugge buiten stapt, straal je en je hebt een stuk meer zelfvertrouwen.

Onze herenkapper in Brugge, ook voor speciale wensen

Iedere klant is anders en ieder haartype is anders. De kappers van Dirk De Witte knippen niet enkel de haren van vrouwen maar het is ook een herenkapper in Brugge. En we richten ons niet alleen op snit en brushen. Wij gaan een stap verder. Je kunt bij ons ook terecht met speciale wensen. Denk aan een speciale verzorging voor kroeshaar of het herstellen van beschadigd haar. Of heb je een zeer gevoelige hoofdhuid en wil je hierover advies? In ons kapsalon in Brugge krijg je hierover professioneel advies. Onze kappers krijgen voortdurend opleiding en weten raad met elk type van haar. Dirk De Witte heeft dus ook een herenkapper in Brugge. Ook op andere locaties zoals in Bornem kan je bij onze kappers terecht. 

Dirk De Witte Kappers in Brugge, een kapper waar iedereen welkom is

Wij zijn niet alleen een professionele kapper voor dames, maar ook een herenkapper in Brugge. Voor onze klanten zorgen wij altijd dat ze tevreden naar buiten gaan. We voorzien hen van de beste producten en zachte behandelingen waardoor je echt kan ontspannen. Ook kinderen worden in het kapsalon in Brugge hartelijk ontvangen. Wij vinden het zelf altijd prettig als kinderen hun haren komen laten knippen. Vaak stellen ze zelf iets voor en onze kapper in Brugge probeert aan hun wensen te voldoen. We knippen snel, maar altijd in een ontspannen sfeer zodat ze graag bij ons komen.

Maak nu een afspraak in ons kapsalon in Brugge

Wil je een afspraak met de dames- of kinderkapper in Brugge? Telefoneren of mailen kan, maar je kunt ook via onze website een afspraak vastleggen voor het kapsalon in Brugge. En je kunt ook je kapper te Brugge zelf kiezen. Daarnaast ben je ook zonder afspraak welkom bij ons. Ook dan helpen wij jou zo snel mogelijk verder. Tot binnenkort in ons kapsalon in Brugge!